Výstava orchidejí Praha
25. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
27.2.2015 20:53
Trochu mi to připomnělo výstavu mečíků loni v létě v Neznašově v jižních Čechách, o níž jsem psala. Jedna známá, která bydlí na Letné, mívá svá okna do ulice plná orchidejí. A když je výstava orchidejí ve Fatě Morganě v botanické zahradě v Troji, tak se tam návštěvníci tlačí jak o život.
Alena Várošová
27.2.2015 20:17
Není co dodat.Krása,krása,krása.
Je tolik krásy na světě,
až mnohdy oči přecházejí,
tu krásu srovnat lze,
jen s rozkvetlým keřem orchidejí........pokračování příště
Zdenka Jírová
27.2.2015 00:59
To je nádhery pohromadě! Moc hezké, miluji květiny . zvláště orchideje. Několikrát jsem je zkoušela pěstovat doma, ale moc se mi nedařilo, mám trochu tmavý byt pro tyto krásky. Tak alespoň na obrázku. Děkuji.
VANDA Blaškovič
25.2.2015 20:53
No tak Hanko, tos mne zaskočila....já tam fakt nic necítila !! Že by ten můj frňáček ještě stávkoval?.. Ne, vůně tam nebyla, rýmu nemám.
Hana Rypáčková
25.2.2015 20:48
Jestli je jednou začnu pěstovat, určitě bych si tady vybrala.A vonělo to tam?
Alena Tollarová
25.2.2015 19:12
Krásné květiny, i vanda i Vanda. Dík za zprostředkování. Já jsem se zase dneska dotkla Afriky, fakt.
Lidmila Nejedlá
25.2.2015 18:43
Je to nádhera. Díky, že na nás myslíš. Až rozkvetou louky, pošlu zase já Tobě.
VANDA Blaškovič
25.2.2015 18:07
Děvčata, uvědomila jsem si, že na radování se po včerejší tragédii není vhodná doba. Ale snad si rozumíme. Požádala jsem Zahradnictví Chládek, zdali by nemohli uctít památku brutálně zastřelených v Uherském Brodu - květinovou výzdobou - orchidejemi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA