Vtipnější vyhrává:
Bohyní v Bruselu II.
27. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
27.2.2015 19:41
Jaro-Slávko, máš za sebou krásné dobrodružství. To já na něco podobného nemohla ani pomyslet. Muž se mnou sjezdil ochotně republiku, ale "ven" jsem ho taky nedostala.
Jana Šenbergerová
27.2.2015 19:02
Uf. tak tohle bych nedala. Nepochybuji, že o bruselské Bohyni z České republiky se bude v Japonsku mluvit ještě několik generací.
Zuzana Pivcová
27.2.2015 15:07
Při povrchnějším přečtení by se možná Tvé cestování mohlo zdát přílišnou recesí. Při hlubším chápání Tvé osobnosti cítím, že šlo o "zhmotnění" Tvého Já, a to s upřímnou a decentní elegancí.
Eva Mužíková
27.2.2015 13:57
Jaruško, smekám nejen před dopodrobna popsanou cestou, ale hlavně před odvahou. Zase Tě vidím v jiném světle, jsi úžasná...
Olga Štolbová
27.2.2015 13:37
Jarko zdravím, zase jsem tu pár dní nebyla, ale přečetla jsem i včerejší část. Líbí, líbí, jsi odvážná holka, věřím, že je to Tvůj příběh. Tedy , sama bych se do světa nevydala, obdivuju...****
Helenka Vambleki
27.2.2015 07:05
Já byla tak zvědavá, jak to dopadne, že jsem se vplížila do tvého profilu a dokončení si našla. Krásný příběh!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA