Velká módní soutěž:
Tak tady mne máte
3. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
3.3.2015 13:21
1-
Ano,tak nějak má být oblečena panička,když jde na procházku se svým pejskem.To minus je Evo za tu čepici,i když si myslím,že ti docela sluší,já ty hučky prostě nemusím.
VANDA Blaškovič
3.3.2015 12:49
1-
Mínusku máš Bertice za to, žes neposlechla a nevzala si tu žlutou bundu co máš ve skříni. To bys byla jako sluníčko.
Alena Tollarová
3.3.2015 12:33
1- . Evu všichni známe jako polovinu nerozlučné dvojice s pejskem Bertíkem. Určitě věděla, proč si na dlouhou zimní procházku se psy do lesa vzala právě tohle oblečení. Jeho účelnost pro danou aktivitu i popsala ve svém průvodním slovu. Jinak se občas zmiňuje, že ráda chrastí bižuterií, takže k nějaké slavnostnější aktivitě by určitě oblékla docela něco jiného. Přehlídkové fotky ukazují její šmrnc, tady je zkrátka oblečená na výšlap se psy. A k tomu účelu je outfit ideální. Modrá je dobrá, jen ta čepice se mi moc nelíbí. Evo, dej jí sestře.
Eva Balúchová
3.3.2015 12:26
Známka 2
Evčo,jsi má krevní skupina.Umíš se krásně radovat ze života a užívat si ho.Chvalitebnou dávám za bundu.Sestra bude mít asi větší velikost jak ty :-))
Miluše Hasenohrlová
3.3.2015 12:21
Hodnotím za 2.
Evi " modrá je dobrá".Já bych se na procházku se smečkou oblékla stejně, bez té čapky.
Alena Várošová
3.3.2015 11:50
Dávám za 4.
Toto oblečení je opravdu vhodné jen na vycházku se psem.Neurazte se paní Evo,ale já bych takovou hamatnou bundu ani kdybych šla se psem neoblékla a v té čepici se mi nelíbíte vůbec.Jinak paní Eva působí sympaticky a moc usedle.Dobře popsané oblečení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA