Velká módní soutěž:
Tak tady mne máte

Velká módní soutěž:
Tak tady mne máte

3. 3. 2015
Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
Paní Evo M., jestli část.kritiku berete jako ublížení, tak potom i mě v této sotěži některé dámy asi "ublížily" svým hodnocením, přesto já se ublížená necítím, když jsme do této soutěže šly, musely jsme počítat i s příp.kritikou, že každá žena má jiný náhled a jiný úsudek.Tady přece nejsme rivalky a nedokazujeme jedna druhé, kdo na to má, či ne. Jsem také moc ráda, že vždy přijdu k hodnocení pozdě a že to nemá žádný vliv na výsledek, kdyby mělo, to bych to asi od Vás schytala, že jsem si dovolila s něčím nesouhlasit. I od porotkyně Táni H. máte za 3-také Vám tím snad ublížila? Myslím, že niko-li. Jen sdělila svůj názor,nic víc.Alena V. Vám dala dokonce za 4-i ona Vám tím ublížila? Prostě jen sdělila svůj názor upřímně.
Alena Várošová
Evo,tak to čumím jak puk.Kdybych tě viděla takhle ustrojenou tak je to za 1 moc Ti to sluší.
Eva Mužíková
Drahá paní Krausová, asi jste si nevšimla, že se jedná o soutěž VOLNOČASOVÉHO oblečení.. Na nic si nehraji, se psem v lese trávím převážnou většinu volného času.. Kdybych tušila, že se stanu terčem Vaší, sice pro mne nepochopitelné kritiky, předvedla bych s Bertem u nohy model, který jsem si zakoupila po předvedení na molu v Liberci. Nebylo by to sice mé volnočasové, ale ukázala bych Vám, že na TO MÁM... Jelikož je mé hodnocení dávno uzavřené, Váš komentář nemá na mé umístění v soutěži žádný vliv. Jedno se Vám ale drahá paní opravdu povedlo. Na vzdory všem nádherným níže napsaným hodnocením jsem poprvé v této soutěži začala přemýšlet o tom, jak dokáží někteří lidé i ublížit...
Eva Krausová
Paní Eva M., pejskařka jako já mne ale vůbec nepřesvědčila, že sem do soutěže patří. Strohé oblečení na venčení psa, či do lesa, ničím zajímavé, fota z dálky se sem také nehodí, jen dobré foto s nápadem by bylo na houpačce, kdyby šlo o detail jen na paní Evu. Bunda příliš veliká. Dala bych tak za 3- .Hodnocení je již stejně jen tak na okraj...mimo možnost ovivnit coko-li.
Soňa Prachfeldová
Mě se také líbíš v tomto vohozu, modelka k pejskům , jak má být !
Eva Mužíková
Jejda Mili, děkuji za názor i Tobě... pro pejsky jako dělané...
Eva Mužíková
Marie, díky za hezká slova. Klidně jsem mohla vytáhnout jednu ze tří značkových bund, krásných barev a střihů. K tomu barevné kulichy, či šály, značkové sportovní kalhoty..... ale takto oblečená já převážnou část volnočasu netrávím, to by bylo jen kvůli bodování a to jsem nechtěla. ... Ale jsem spokojená, zvítězil váš zdravý názor, děkuji ještě jednou...
Marie Magdalena Klosová
Fandím,Evi,jsi odvazová ženská,schopná se účastnit jakékoliv šílenosti.Pro mě je už dostatečnou "šíleností" chodit na pravidelné procházky se smečkou.A pro tuto akci sis nemohla vybrat lepší "ohoz".Tento snese ještě další ohození,aniž by zjevně iritoval okolí.To by se té žluté bundě asi nepodařilo.Zdá se,že redakce měla ten "volný čas" upřesnit.Některé volnočasové oblečky se jí pak nezdají "dost apartní".
Eva Mužíková
Jejda, jdu vyndat to vyprané oblečení....
Jana Šenbergerová
Já bych se smála, kdybych tě tak viděla v té doporučované žluté bundě. Já nechodím s pejskem, ale mockrát už jsem přišla zablácená od zvědavých pejsků, kteří u mně byli dřív, než jejich panička. :-))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%