Senior v Říši divů
28. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
1.3.2015 08:33
Vážená paní Zuzano. Od vás mne příspěvek obzvlášť potěšil. Máte pravdu, všechny moje příběhy je jakýsi můj životopis na pokračování. Dokážu psát jenom o lidech, které mám před sebou. Vystihla jste přesně lehký smutek z osamění. A protože nejsem lyrický poeta, dal jsem najevo svoji slabinu tímto způsobem.
Zuzana Pivcová
28.2.2015 21:02
Pane Františku, i když jste ve svých příbězích tím věčným Fanoušem asi vždycky Vy, tak tentokrát jste mě hodně překvapil, protože jste se jako člověk hodně odkryl. Myslím, že jste tím nic nepokazil, naopak. Tím, že jste i přes obvyklý humor a kritiku nechal zaznít lehkému smutku z osamění, jste se lidem včetně mne hodně přiblížil. Díky za vyprávění.
Alena Várošová
28.2.2015 13:23
Pěkně popsaný příběh,živě si dovednu pana Františka představit i jeho obydlí......ale je spokojen.Co k životu potřebuje? Je šetrný, s oblečením nemá problémy je IN,točí se kolem žen a do hospůdky si zajde.
Hana Rypáčková
28.2.2015 13:13
Moc hezké.Ten Fanouš je šťastný člověk! Nedávno jsem se v divadle potkala se starým panem profesorem, nějak zatouchal, tmavý oblek byl jakoby poprášen moukou.Upozornil mne na to a společně jsme vydedukovali, že je to plíseň.Nevím, jestli má dceru....
Lidmila Nejedlá
28.2.2015 11:58
Pane Františku, Vaše články ze života mne vždy pobaví. Mohl jste se klidně přihlásit do módní soutěže a předvést svůj outfit do hospody, tak pěkně jste to popsal. Ať se daří...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA