Velká módní soutěž:
To jsem prostě já
4. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
4.3.2015 19:28
....no, já myslím Aleno, žes to sem dala, abys tady tak trochu provokovala....:)))
Alena Tollarová
4.3.2015 19:24
Tak hádejte, proč si myslíte, že jsem se schválně nechala vyfotit v "outfitu", který mi vybrala stylistka na přehlídku? Včetně pásku, ohrnutých kalhot a lodiček? A můžete si pustit video z přehlídky. Děkuji všem za známky. To sem patří.
Alena Várošová
4.3.2015 19:13
Dávám za 3
I když jste mi Aleno dala za 4-n to sem nepatří.,nevmí jak jste vysoká?
Ale ty kalhoty se takhle nelíbí.
VANDA Blaškovič
4.3.2015 19:12
1.....doběhla jsem, zvítězila jsem..:)) líbí - přirozené, sympatické a ohrnutí ?? nevadí, hlavně že to není ohrnutý nos!
Jana Šenbergerová
4.3.2015 19:11
Hodnotím 2
V jiných botech a neohrnutých nohavicích bych se cítila také dobře. Alence to sluší.
Eva Balúchová
4.3.2015 18:20
Známka 1-
Za krátké ohrnuté kalhoty.Ale sekne ti to.Fotka č.2 v kabátku je nej.
Hana Šorejsová
4.3.2015 18:02
Moje známka : 2-3
Jeansy ohrnuté a lodičky mi nesedí, zkrátilo to Aleně nohy. Mokasínky by byly fajn.
Eva Mužíková
4.3.2015 17:59
Jednoznačně za 1
Alenka je naše sluníčko, fotografie č. 3 a 4 jsou toho důkazem, její úsměv je nakažlivý. Její drobná postava vyniká ve zvoleném oblečení, postrádám " pixle", ty by jí ještě více rozzářily. Jedno nechápu, schválně jsem se podívala na její model, který na doporučení stylistky předváděla na molu v Černém Mostu. Je téměř stejný jako tento, včetně černých lodiček a ohrnutých riflí. Dnes tato kombinace je hodnocena členkou poroty jako: " nehodící se v žádném případě"...???
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA