Velká módní soutěž:
To jsem prostě já
4. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
16.3.2015 19:38
Je vás hodně, co si mě prohlížíte. A já nevím, jestli si říkáte teda ta vypadá nebo docela to jde ... Buďte tak hodní a nebojte se napsat mi svůj názor. Díky a zdravím všechny odvážné. Alena
Alena Tollarová
9.3.2015 22:20
Dodatečně ještě děkuji všem dalším, komu jsem stála za komentář. Představte si svět, ve kterém bychom všechny chodily v černo-šedo-bílé. Já mám ráda svět pestrý a veselý, a proto budu dál zářit ... a slibuji, že v tomto oblečení přijedu strašit do Poděbrad :)
Eva Krausová
9.3.2015 15:13
Hodnotím až po známkováni, nicméně paní Alena má hezký úsměv. Cením si i toho, že za fotkama šla do terénu. Ale to je vše. Barva vlasů se mi vůbec nelíbí, ale je to každého volba v čem se cítí dobře, připomíná mi to vrchní sestru z Ordinace, kterou fakt nemusím...Myslím tu barvu vlasů. Oblečení mne vůbec nenadchlo, džíny a trika, to je dost málo pro zaujetí.Takže bych dala tak za 3.
Marie Magdalena Klosová
5.3.2015 10:06
A to je právě ono ! Stylistka ! Ta nám pomáhala v Praze na Černém mostě vybírat a dolaďovat "outfity".Pravda,že u bot už začala spěchat do školky,takže asi přehlédla ty lodičky.Táńa Havlíčková nás jen uváděla na molo.
Alena Tollarová
5.3.2015 09:49
Jen klidně známkujte a hodnoťte dál, každý názor je dobrý. Na profil jsem dala svoji fotku z přehlídky. Pro estéty - ohrnuté kalhoty a k nim lodičky ani viditelný pásek normálně nenosím. Naaranžovala jsem to kvůli dodržení modelu. A vím, proč nosím výraznou barvu vlasů.
Blanka Hlobilová
5.3.2015 09:17
Dávám 2.
Paní Alena se o ní podělí se stylistkou !
Nelíbí se mi barva vlasů a ohrnuté nohavice. Jinak šmrncovní paní.
Alena Várošová
5.3.2015 09:07
Dodatek:Na paní Aleně se mi líbí zimní bunda a i když ty červené vlasy záříí na dálku je v nich výraznější,tak jí moc sluší.Vlasy bych neměnila.
Zuzana Pivcová
5.3.2015 07:26
Oblečení se mi, Aleno, k Tobě typově líbí. Ty nejsi vyložený "sporťák", jsi sice dívčí typ, ale i s ženskými romantickými prvky, takže lodičky se k Tvé menší postavě hodí. Zda k džínám, to je věc vkusu, a ten je u různých žen rozdílný. Pokud jsi ale dostala negativní hodnocení za něco, co Ti bylo vybráno na módní přehlídku, tak to je docela návrhářský průšvih. Třeba se ještě i já dočkám toho, že mi někdo náhle navrhne květované šaty. :-)))
Lidmila Nejedlá
4.3.2015 21:40
Álo, mně se líbíš. Jsi v pohodě a je vidět, že máš dobré zázemí. Nemusíš fotit sama sebe.
Marie Magdalena Klosová
4.3.2015 20:19
Ali,díky,žes do toho také šla.Přece tato Velká módní neskonči fiaskem.Do "zralých modelek" je přihlášeno tolik ženských!Na co čekají!?Tobě to "oblečení"sluší,nakonec ses v něm už prošla i po molu.Vlasy máš barvy nápadné,tak odstíny modré - džínové k nim jdou moc dobře.Asi bych
k této měděné barvě nedávala růžovou,byla by pěkná třeba cocacolová hněď - je krásná k džínové a myslím,že by se dobře hodila i k vlasům.Fajn.Ahoj.mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA