Kamenná krása
1. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
2.3.2015 07:51
Zuzano, to je nádhera! Víš co mi to připomíná? Tu Tvoji návštěvu na výstavě mečíků! Květy, jak kamenné, tak skutečné, mají své osobité kouzlo.
Alena Vávrová
1.3.2015 21:53
Tak to mne mrzí, bylo to u toho nádraží pro nás přespolní tak pěkně "na ráně".
Zuzana Pivcová
1.3.2015 21:05
Alo, ten obchod spojený s muzeem, o němž se zmiňuješ, už bohužel zrušili, velké finanční ztráty.
Alena Vávrová
1.3.2015 20:23
Jako potrefená reaguji sice pozdě, ale přec. Zuzko, díky za pěkný článek o této burze kamenů. V minulosti jsem na nich bývala často. Můj poslední velký zážitek je ze stále výstavy minerálů naproti Masarykovu nádraží. Nalézt si svůj" kámen (myslím tím polodrahokam), byl můj sen. Zatím nesplněný. No a nad těmi vystavenými vltavíny by mi srdce zaplesalo.
Marie Magdalena Klosová
1.3.2015 18:38
Také je "miluju".A věřím jejich energii a schopnosti pomáhat,odnímat,či přinášet.Kromě různých polodrahokámků po kapsách,peněženkách,kabelkách a také pod polštářem ,je mám ráda též ve špercích,nikoliv monumentálního charakteru.Podobná výstava se koná v březnu na Moravě ve městě Tišnov nedaleko Brna.K nalezení na internetu,nejspíše pod Burza drahokamů.Stojí za návštěvu.
Soňa Prachfeldová
1.3.2015 18:21
Je to nádherný koníček, miluji přírodní kamínky a ráda je nosím v podobě náramků a p.
Jana Šenbergerová
1.3.2015 16:58
Zuzko, díky za další zajímavou akci, kterou jsi nám přiblížila.
Tyto burzy mám ráda. Minerály mi připomínají květiny rozkvetlé v zemi. Těch tvarů a barev! Z často na pohled nezajímavých "kamenů" dovedou lidské ruce vykouzlit nevídanou krásu. Ráda listuji a čtu si v knížkách o minerálech. Sem tam si nějaký kousek koupím.
Alena Várošová
1.3.2015 16:06
Je to nádhera,co nám ta příroda utváří a když jsou k tomu šikovné ručičky,můžeme se těšit na skvost,který je k nezaplacení a ještě když si jej sama někde v sutinách země najdu.
Zoja Sedláčková
1.3.2015 13:38
Kamínky z cest si vozíme snad každý. Vždy se nějaké zajímavé tvarem nebo barvou najdou. A když jezdíme s Přírodní školou na putování, máme k tomu ještě geologický výklad. Moc hezká výstava.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA