Král Dobře
9. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
11.3.2015 21:39
Vážená paní Soňo. Neutrálové byli všichni herci, zpěváci, baviči. Kdo chtěl na obrazovku, do rozhlasu, nebo veřejně vystupovat musel šlapat brázdou. To až v dnešní době byl každý disident a účastník Třetího odboje. A život mírně unášel všechny ty Gotty, Vondráčkové, Neckáře a jiné. Proč to nepřiznají a hrají si na oběti komunismu?
František MENDLÍK
11.3.2015 21:39
Vážená paní Soňo. Neutrálové byli všichni herci, zpěváci, baviči. Kdo chtěl na obrazovku, do rozhlasu, nebo veřejně vystupovat musel šlapat brázdou. To až v dnešní době byl každý disident a účastník Třetího odboje. A život mírně unášel všechny ty Gotty, Vondráčkové, Neckáře a jiné. Proč to nepřiznají a hrají si na oběti komunismu?
Hana Šorejsová
11.3.2015 09:59
Františku, i já patřím mezi čtenářky Vašich povídek, Váš humor a vtipné povídky jsou důkazem Vaší vitality a radosti ze života. Díky !
Soňa Prachfeldová
11.3.2015 09:42
Pane Františku Váš svérázný styl poznám popřečtení první věty. Líbí se mi Váš humor , popisující železničářské prostředí z vlatních zážitků . Oni ti neutrálové to měli docela dobré s každým, nebouřili se, nehanili, prostě je mírně unášel životní čas bez výkyvů a bouří .
František MENDLÍK
10.3.2015 10:28
Pan Libánský vytvořil z ohlasů na tuhle povídku diskusní kroužek. Nejde ale o nic jiného, nežli čtenáře pobavit. Prostě to nemusí číst. Jde o popis faktů a pobavení lehkou a humoristickou formou. No a že jsem zabrousil do jeho hájemství duchovna, spiritismu a otřel se o Svátost oltářní jej asi popudilo. A paní Hano. nejde o témata. Jsou to prostě moje povídky odkoukané ze života, pravdivé a možná čtivé.
Hana Rypáčková
10.3.2015 08:55
Mě to připadá dětinské. Jazyk je obratný..Černý baroni - tomu rozumím, Labudovi a Doudlebovi ne..
Zajímaly by mě bobule u sportu,když jsem viděla Fibingerovou na ME a jiná témata.
František MENDLÍK
10.3.2015 07:03
Pan Libánský z celé humoristické povídky/ jiné psát neumím/, vyhmátl malého českého člověka, který využíval možností, daných dobou. Dopisovatel, který absolvoval četná dopisovatelská školení a to i internátní, musel být u toho. Pozoroval a dělal si obrázky. A dnes z toho vytěžil materiál pro svého koníčka. A představte si, že si toho někdo všiml a on publikuje! Panu Libánskému uniklo, že komunistického vyčuránka Labudu vystřídal náboženský fanatik Doudleba. Hádejte, co je větší nebezpečí?
Lidmila Nejedlá
9.3.2015 23:56
.Pane Mendlíku, mně se Vaše příběhy ze života moc líbí. Je v nich humor nadsázka a pravdivost!
František MENDLÍK
9.3.2015 21:48
Miroslav Šimek vytvořil se Zuzanou Bubílkovou dvojici, která v pořadu S politiky netančím drsně tepala do všech politiků bez bázně a hany. Pavel Bobek jednou namítal:,,To se ti to buší, když se ti nemůže nic stát. Za komuinistů bys šlapal brázdou. Ta kritika směrem nahoru je dnes kontraproduktivní. A disident Šimek pravil:,,Ale lidé na to chodí a na ničem jiném mi nezáleží!"
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA