Lustr
6. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
7.3.2015 17:57
Zasmála jsem se ,pane Nekvasile a umím si to živě představit. Kdyby jste měl přítelkyni, mohla Vás za ta rozklepaná kolena na štaflích držet.
Eva Mužíková
7.3.2015 00:10
Co vy jste to za zatrpklého člověka pane Nekvasil...Nikdo mne nenutí Vaše příspěvky číst, ale ta jejich negativnost mne snad i přitahuje.... připadá mi, že se v hrubostech a nechutnostech přímo vyžíváte..... babka jednočubčí...
Alena Tollarová
6.3.2015 22:54
Pravda, není, na profilu jsem fotku nenašla. Ale stejně se mi líbí. Tenhle lustr.
Marie Magdalena Klosová
6.3.2015 22:40
Já myslím,že "to není on",myslím,že na jeho vyfotografování už nemohly zůstat žádné síly.byl to vyčerpávající výkon.
Ten sloh je skutečně rozpoznatelný od prvního řádku,ale tak to má být.Na mou trpělivost ale dost rozvláčný,klidně by z toho vyšly příběhy tři.Trochu mi vadí zmínky o takových těch "lidských " tělesných projevech.A ta pozastesknutí po"starých dobrých časech" bych nebrala až
tak vážně.fakt je ten,že mnohé výrobky,které nás ve světě proslavily,už neexistují.Bohužel.Nejvíc mě pobavil Hančin komentář.
Jiří Libánský
6.3.2015 13:05
Divím se že Vám ta paní lustr neposlala. Popisujete ji jako byste se osobně znali. Nechápu Váš výraz o demokratickém zkracování. Demokratické je vzájemná dohoda. Že by se na tom skláři dohodli? Nepřipadá mi to pravděpodobné. Asi máte špatné informace. V popisu trapasu prodavačky jste našel vyloženě zalíbení. Dost nemalé. Pro bulvár byste byl cennými přínosem. Mohl jste už jen uvést jméno té prodavačky s jejím vékem v závorce. Já bych to jako dezert k ranní kávě nechtěl.
Ještě že máme tu rudou Čínu jejíž spolehlivé výrobky nás zachrání.
Hana Rypáčková
6.3.2015 09:53
Moc jsem se pobavila.A taky rukopis hned poznala..Kupovala jsem lampu stojací přes internet, neboť v prodejnách jsem si nemohla vybrat.Mám českou a skládání bylo důkladně popsáno.Ovšem, když mě praskla žárovka na záchodě,utrhl se mi takový ten čudlík, co drží sklo.Jsem zvědavá, jestli bude k mání náhradní díl.Syn mi to nesehnal, ale poradil, ať si jdu jako prohlížet zboží a ukradnu to na vystaveném.Je to vůbec můj syn? Stařenku nastrčí?
Hana Šorejsová
6.3.2015 09:19
Pobavilo mně to a soucítila jsem s Vámi, vtipné ! Ať Vám slouží zdraví a lustr pěkně svítí. Díky !
Soňa Prachfeldová
6.3.2015 08:51
Milý úsměvný dezert k ranní kávě. Vžila jsem se do Vašeho vyčerpání při montování. Hlavně , že jste z vratkých štaflí nespadl a osvětlení Vám činí dobře. Bezva !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA