Žižkovský víkend
8. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
9.3.2015 22:08
Nadsázka jak vyšitá! Vidím svět z opačné strany a také mi to bývá vytýkáno. Jednomu se člověk nezavděčí, natož všem. :-) Bulvár nečtu, ale váš styl psaní mě zajímá. Možná ukazuje to, co sama odmítám vidět.
Marie Magdalena Klosová
9.3.2015 12:37
Váš sloh,styl,dovoluji si říct,že i způsob myšlení ,jsou nepřehlédnutelné a velmi originální.Rozumím i nadsázce,pokud jde o nadsázku,jinak by to bylo dost kruté.Myslím,že dráždíte celou řadu lidí a myslím,že to je Váš cíl.V pouhé šedi bychom se ztratili.A nakonec,každý preferuje něco jiného.Těm,které pan Nekvasil nebaví,nebo je přímo irituje,lze poradit,ať ho nečtou.
Jiří Hradecký
8.3.2015 23:31
Jelikož jsem také ze Žižkova, tak mne nadpis zaujal, ale článek mne hrubě zklamal a naprosto nepobavil. Pokus o vtipné nadsázky se autorovi moc nepovedl a pokud by článek nenapsal, udělal by lépe.
Jiří Libánský
8.3.2015 21:01
Podle komentářů někomu Vaše vyprávění připadá zábavné. Představa vzduchem létajících těl sražených chodců je opravdu k popukání. Ale že se divím. Nejčtenějším tiskem u nás je bulvár. A to je horší hnůj a lidi se tím baví.
Zuzana Pivcová
8.3.2015 20:02
Mám veselejší víkendové zážitky. Asi se umím vesele tvářit a ony mě nepřehlédnou. Vám bych je přála také, jenže Vy o ně možná ani nestojíte. Neměl byste pak zřejmě o čem psát.
Lidmila Nejedlá
8.3.2015 17:40
Pane Nekvasile, mě Vaše články baví. Líčíte vlastně své pocity, spokojenost i nespokojenost. Máte určitý nadhled a sarkasmem nám ho sdělujete. Díky.
Hana Rypáčková
8.3.2015 17:07
Je to váš rukopis Vtipné. Beru to jako literaturu faktu .To má být jazyk průměrného důchodce? Nějakého flegmatika možná.
Jiří Libánský
8.3.2015 13:57
Pane Miloši nelezte raději ani z bytu. Každý, koho potkáte je lump ignorant, hlupák a zloděj. Každý Vás chce okrást a nebo zabít.
Někdo budí odpor a pohoršení tím, že se válí opilý u popelnic a někdo třeba svou literární tvorbou. Co je horší?
Soňa Prachfeldová
8.3.2015 13:37
Pane Miloši, pak už zbývá jen se přestěhovat na vísku a tam je klid a špatné dopravní spojení , ale více zájmu o druhého. "-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA