Lázeńský švihák
9. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
11.3.2015 12:53
Tady se to jaksi přemnožilo Alenami,tak paní Aleno V,myslím si,že Vám v tom nic nebrání,aby jste vyrazila na taneček s vnučkou,nebo vlastně na diskotéku.Když prameny již máte 100x objeté a nezapomněla jste ani jeich názvy,schválně jsem Vás vyzkoušela jako ve škole a paráda pamatujete si je.Jste dobrá.
Alena Várošová
11.3.2015 12:15
Díky děvčata,mamka celý život měla jenom otce,ale bavit e uměla vždy.Až po jehio smrti začala jezdit s holkama a užívat si života.Ale vždy pamatuje na to jak se má chovat a vždycky říká,to si nemůžu obléct,co by tomu řekli lidi? Ještě by si mysleli,že sháním nějakého dědka.Není žádná modemanka,je skromná a hlavně čistotná..Jsem ráda,že se vám můj příběh,kde fungovala moje mamka líbil.
Soňa Prachfeldová
10.3.2015 21:39
Paní Aleno, Vaše mamka si uměla a určitě ještě umí vychutnat život a to je super a věřím, že dcera je po mamce. Moc se mi Vaše povídání líbílo !
Alena Vávrová
10.3.2015 21:09
:-)) Chichi! Vnučce už je 25 let, byla jsem tehdy mladá babička. A byla jsem tam tolikrát a všecky prameny jsem s ní na kočárku objela 100x a ochutnala. Vincentku jen studenou, nejlépe nám chutnala Aloiska(tam byly vždy krotké veverky) a Ottovka.
Alena Várošová
10.3.2015 20:16
Tak Aleno, být v Luhačovicích a nenapít se Vincentky atˇjiž teplé,či studené a nevyzkoušet si někde jít sednout,třeba s vnučkou,to je hřích.To musíte napravit a možná se Vám přihodí i nějaká příhoda jako mně a mamince.
Alena Vávrová
10.3.2015 19:17
Aleno, článek je to pěkný, chtěla jsem reagovat hned, protože Luhačovice jsou moje srdeční záležitost, nešel mi však internet. Ovšem nebyla jsem tam jako pacoška, tak takovéto zkušenosti nemám. Jezdila jsem tam za svojí první vnučkou.
Alena Várošová
10.3.2015 19:15
A ještě kdybyste jej naučila tančit,tak Vám tím vozíkem určitě přejela nohu a z Vašeho účesu možná jiný druh ondulace na čepířenou.
VANDA Blaškovič
10.3.2015 18:56
To jste mne rozesmála paní Aleno, ano, koukal na mne jako na zjevení, ale jeho manželka jeho nadšení jaksi nesdílela...:)) a nevím proč, když jsem ho naučila zase chodit...:))
Alena Várošová
10.3.2015 16:53
Maminka se milá Hanko nedá setřát,drží se mně jak blecha v kožichu.Kam jdu já, tak tam jde i ona,myslím když ji vezmu někam na relax. .Když jezdila ještě do Itálie k moři,tak moje známá, vzala svoji maminku,že budou pobyt trávit spolu a budou si rozumnět.Ale ejhle, mamka nechala ještě mladší bábu na penzioně a šla o generaci s mladšími do městě a na tanečky.Co kdyby ji něco utetklo a něco neviděla?Pozdravy vyřídím i tenkrát když jste ji všechny přály,byla moc ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA