Že by čas pro inzerát?

Že by čas pro inzerát?

12. 3. 2015
Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šorejsová
Františku, jako vždy čtivé, humorné a moc mne to pobavilo. Díky !
Zuzana Pivcová
Je to hezké vyprávění a přála bych Vám, aby nezůstalo u podmiňovacího způsobu (mohl by se pyšnit, možná by se dala vygumovat léta, očekával by ženu, vzal by si tu první). Jestli kolem sebe máte samé zadané nebo netykavky a chcete svůj stav změnit, tak zkuste najít zkraje třeba jen internetové přátelství. Řada žen má povídavé muže ráda!! :-)))
Soňa Prachfeldová
Pane Františku bezva, domnívám se, že Luboš zůstane ve stadiu úvah, riziko a ohrožení svobody by pro něho bylo příliš velké. Líbilo se mi to.
Lidmila Nejedlá
To je zajímavý článek. Veselý i k zamyšlení.
Eva Krausová
Františku, jak jsem zjistila na Vašem profiu, jste velký spisovatel, či přesněji častý spisovatel zde. Vaše úvaha nad životem osamělého penzisty je ze života nejednoho mužského asi. Zaujalo mne foto k článku, z pána vyzařuje dobro, klid, touha sdílet život v teple domova třeba právě u krbu, který atmosféře domova hodně napomáhá. Ale co nejvíc naplňuje život každého je jen láska, bez té žít nelze. Tak ji přeji Vám, panu Lubošovi z článku a vlastně nám všem zde na těchto stránkách. Někdy by prostě člověk neměl moc přemýšlet, ale lásku jen přijmout, když se nabízí a to není v životě zas tak často, že?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%