Danila
10. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
10.3.2015 19:04
Také jsme cvičili boxera jménem Dingo. Jenže, díky jeho povaze, z něj nikdy nebyl pes hlídací, ale "pes vítací"
Lidmila Nejedlá
10.3.2015 18:36
Jo, to pejskové umí. Já zase chodím do práce samý chlup. Naše fena celoročně líná.
Hana Rypáčková
10.3.2015 16:22
Když jsme ještě neměli žádného psa, kolegyně mi říkala :"To je psí kabát".Moc jsem to nechápala, až když jsme měli prvního pejska,taky pudlíka-vysoko vyskakují...Asi už mám na výjimky psí oblečení..Zrovna jsme se potkali s hárající boxerkou.Rvala jsem z ní Vendu a na šel na šňůru.
Jitka Chodorová
10.3.2015 15:51
Když jsem viděla vašeho pejska,srdíčko mě zaplesalo,protože pod okny mám fenku Ladynu,je to taky německý boxer,je to už třetí fenka v naší rodině,a ještě jsme měli dva kluky,jeden mi rozkousal podpatek u páradních bot,první fenka Ira mi roztrhala prádlo na šňůře,no,každý ten pejsek nějakou lumpárníčku vykonal,ale zlobit se člověk na ně nemůže,souhlasím se Zuzkou,musí se s tím počítat,jinak nemá cenu zvířátka chovat.
Zuzana Pivcová
10.3.2015 12:50
Když jsem v mládí jezdila na víkend domů do Týna a tam jsme měly fenku Lesanu (viz Můj příběh, Lesánek byl fenka...), ona mě vždycky tak neskonale vítala, že mi umazala kalhoty nebo kabát, ale hlavně zničila veškeré punčocháče ke krátké sukni. Nepomohlo krýt se taškou a opakovat Neskákej! Takže pak už jsem se svlékala před vraty, a to i v zimě. Bylo to jistější. Ale nedokázala jsem se na ni zlobit, právě tak jako na kočky za jejich drápky. Člověk už s možností nějaké destrukce musí počítat, když si zvíře vezme. Kdo ne, ať jde raději od zvířátek dál.
Alena Várošová
10.3.2015 11:47
To si dovedu paní Zdenko živě představti Vy v kloboučku a batikované šaty od Danily přímo světová značka,,člověk chvilku brblá,ale stejně na psa nedá dopustit.
Je to nejmilejší a nejvěrnější přítel člověka,vím to ze zkušenosti..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA