Naše tatranské putování

Naše tatranské putování

9. 3. 2015
Autor: Radovan Cakl
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Radovan Cakl
Díky všem za ohlasy u článku. Jsem rád, když jsem někomu připomněl krásné zážitky z dřívějška, nebo dal tip na další dovolenou.
Libuše Křapová
Taky jste mi přivolali vzpomínky :-)) V mládí jsme jezdili do Tater každý rok, na výlety, lyžování - no,vzpomínky mi nikdo nevezme. Jen škoda, že je to už tak dávno :-)
Libor Farský
Krásné počteníčko a pokoukáníčko, přivolávající vzpomínky, pane Radku. To jste mne potěšil!
Hana Rypáčková
To mi bylo moc líto, že jsme Tatry ztratili! Nočním vlakem lze bez problémů do lůna hor.Jenže za eura...
Soňa Prachfeldová
Krásné tatranské putování, fotky jsou pěkné, také se mi v Tatrách líbilo a mám na ně krásné vzpomínky.
Marie Magdalena Klosová
Milí Caklovi,Rožnov pod Radhoštěm mám "na dosah",je to také naše pravidelná každoroční zastávka.V "Městečku" se téměř vždy něco děje.Teď jsou nejblíž Velikonoce.Městečko ožije stánky s rukodělnými výrobky,bezkonkurenčními koláči "frgály",valašskou muzikou a místními specialitami. Bešeňová je také naší vyvolenou.Naposledy jsme se vyhřívali v jejich tmavých vodách v listopadu. A Olomouc?Moje studijní štace.Olomouc je čím dál krásnější.
Dana Kolářová
Zajímavá reportáž z Tater, vyvolala vzpomínku na týdenní rekreaci v hotelu Ďumbier v Liptovském Jánu. Bylo tam nádherně.
Eva Balúchová
Krásné vyprávění,krásné fotky.Na rozdíl od Alenky V.musím napsat,že jsi mě připoměl kde všude jsem ještě nebyla.
Lidmila Nejedlá
Čiší z toho pohoda a vy jste krásní lidé. Tatry znám v zimě i v létě.
Eva Mužíková
Také mi vyprávění připomíná můj pobyt v Tatrách...kde jsem se hned druhý den, neznaje sílu horského sluníčka strašně spálila a dva dny nemohla vylézt... Nádherné fotky, moc vám to oběma sluší...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%