Naše tatranské putování
9. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Radovan Cakl
13.3.2015 09:10
Díky všem za ohlasy u článku. Jsem rád, když jsem někomu připomněl krásné zážitky z dřívějška, nebo dal tip na další dovolenou.
Libuše Křapová
11.3.2015 21:02
Taky jste mi přivolali vzpomínky :-)) V mládí jsme jezdili do Tater každý rok, na výlety, lyžování - no,vzpomínky mi nikdo nevezme. Jen škoda, že je to už tak dávno :-)
Libor Farský
11.3.2015 20:48
Krásné počteníčko a pokoukáníčko, přivolávající vzpomínky, pane Radku. To jste mne potěšil!
Hana Rypáčková
11.3.2015 18:18
To mi bylo moc líto, že jsme Tatry ztratili! Nočním vlakem lze bez problémů do lůna hor.Jenže za eura...
Soňa Prachfeldová
11.3.2015 18:07
Krásné tatranské putování, fotky jsou pěkné, také se mi v Tatrách líbilo a mám na ně krásné vzpomínky.
Marie Magdalena Klosová
11.3.2015 13:40
Milí Caklovi,Rožnov pod Radhoštěm mám "na dosah",je to také naše pravidelná každoroční zastávka.V "Městečku" se téměř vždy něco děje.Teď jsou nejblíž Velikonoce.Městečko ožije stánky s rukodělnými výrobky,bezkonkurenčními koláči "frgály",valašskou muzikou a místními specialitami.
Bešeňová je také naší vyvolenou.Naposledy jsme se vyhřívali v jejich tmavých vodách v listopadu.
A Olomouc?Moje studijní štace.Olomouc je čím dál krásnější.
Dana Kolářová
10.3.2015 16:59
Zajímavá reportáž z Tater, vyvolala vzpomínku na týdenní rekreaci v hotelu Ďumbier v Liptovském Jánu. Bylo tam nádherně.
Eva Balúchová
10.3.2015 07:43
Krásné vyprávění,krásné fotky.Na rozdíl od Alenky V.musím napsat,že jsi mě připoměl kde všude jsem ještě nebyla.
Lidmila Nejedlá
9.3.2015 23:54
Čiší z toho pohoda a vy jste krásní lidé. Tatry znám v zimě i v létě.
Eva Mužíková
9.3.2015 23:38
Také mi vyprávění připomíná můj pobyt v Tatrách...kde jsem se hned druhý den, neznaje sílu horského sluníčka strašně spálila a dva dny nemohla vylézt... Nádherné fotky, moc vám to oběma sluší...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA