Poděbrady to jistí
16. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Radovan Cakl
16.3.2015 18:46
Vando vydrž!!! Ty vopice mě tak vysály, že musím počkat na další důchod, abych doplnil sklípek a zbyly mi taky nějaké fufníky do lázní ;-)))
VANDA Blaškovič
16.3.2015 17:43
....no Eviko, myslím, že to u těch Caklů ještě budeme muset jednou zopakovat, nějak si nejsem jistá v kramflekách a pletou se mi nožky. Pravá ,levá, přední zadní ,pozor kozle, neupadni!..:)
Marie Magdalena Klosová
16.3.2015 15:40
Evo,tys měla jít za Ferdu,ne za Berušku."Fušuješ" vskutku do všeho" a s nepřekonatelným vtipem a elánem.mm
Alena Várošová
16.3.2015 12:47
Tak Evo,to je přímo časová bomba,moc dobré vtiné báječně složené,doplnění obrázků fasninující a je vidět,že vy mladé se dokažte bavit,narozdíl od těch starších třicátníků.Super.
Kankán jste rozjely,dupaly nožkou.
Všichni se koukali,smíchy se váleli.
Beruška Eva pěkný pogram připravila
a nás nové a starou gardu pěkně pobavila.
Dávám ji za to na nejvyšší žebříček,
určitě tam najde pod polštářem nějaký balíček
a jak poletí pro dáreček nerizbijje si čumáček.
Radovan Cakl
16.3.2015 12:11
Tak koukám Evčo, že jsi nezapomněla naprášit moje lázeňské plány, které jsem Ti v rozechvění svěřil. To si odskáčeš, až se mi povede Tě chytit ;-)))
Lidmila Nejedlá
16.3.2015 11:31
Evo, kde jsi sehnala pro mne ty krásné nožky? Šikulo! Moje děti se ještě nevzpamatovaly z mého extempore na jižní spojce a teď tohle...
Radovan Cakl
16.3.2015 11:27
Tak koukám Evčo, že jsi nezapomněla naprášit moje lázeňské plány, které jsem Ti v rozechvění svěřil. To si odskáčeš, až se mi povede Tě chytit ;-)))
Radovan Cakl
16.3.2015 11:20
Podlahu vem čertice,
může za to Bertice.
Podlaha se vymění,
než se sklípek doplní.
Hlavně že je veselo,
to by bylo,
aby nebylo!
Alena Tollarová
16.3.2015 09:25
Po našem nácvičném zásahu,
u Caklů maj novou podlahu ...
Přidám dalších z výtek,
mají i prázdný sklípek!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA