K čemu jsou módní poroty
aneb Moje velká naděje...

K čemu jsou módní poroty
aneb Moje velká naděje...

17. 3. 2015
móda Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Já navážu jenom krátce. Ano, souhlasím s tím, že zřejmě nebylo nejšťastnější pustit jako hodnotitelky i spolusoutěžící. Ale jak poznat, kdo se během dvou měsíců rozhodne do toho jít? To by se asi na konci soutěže musely umazat známky soutěžících a udělat přepočet. A zase by přišly hlasy, že by neměly známkovat kamarádky apod. Vedou se tu vášnivé debaty a já mám dojem, že málokdo si uvědomí, že známka čtenářů je jen jedna z pěti a hlavní gró stejně je na odborné porotě a redakci.
Alena Várošová
Pane Štorchu,pěkně jste to napsal jak by to mělo probíhat se soutěžícími a že by soutěžící neměly hodnotit další soutěžící.Už je pozdě..Ale naše ženy Vás předběhly,konkretně 14.2.2014 v 10.23 jsem vznesla návrh k odborné porotě a redakci na portále Startuje velká módní soutěž zralých modelek,dále paní Vonásková psala přímo k tomuto tématu 18.2.2014 v 7.23 a dnes 16.3.2014 v 7.13 paní Milena Doušková v rubrice Líbí - Nelíbí,tak jste asi na nic nového nepřišel,kromě škrtání prvních a posledních čísel ve skoku....Ale toto není sportovní utkání. Hezký večer.
Alena Várošová
Dobrý večer paní Scarlett,nejsem žádná spisovatelka,jsem úplně obyčejná žena i když tak třeba nevypadám.Dovoluji si asi moc,vzít svou odvahu a napsat vám pár řádků, já podle Vás taková nicka. K Vašemu článku,mám svůj názor a nerada přikyvuji, abych se někomu zavděčila a byla v očích někoho pěkná.Moc pěkně jste to vyjádřila,tak jak to cítíte a jak to na vlastní oči vidíte. Jste žena,která má již s oblékáním a hodnocením celebrit mnohaleté zkušenosti a chcete nám odborně poradit.Ale, jak píšete mnohé z nás nerady slyší tu krutou pravdu a kritiku.Lepší je napsat vypadáš skvěle a dobře a nám se líbíš.Ale to nemůže napsat odborník,jen laijk,který módě nerozumí,nebo nečestná kamarádka.Tuto hru s Vámi budeme hrát až do konce soutěže a děkuji,že jste se zhostila hodnocení našich outfitů nás přihlášených žen právě Vy.------------------------------------------------------------------------
Svatava Páleníková
Moc pěkně jste to vyjádřila, obdivuju všechna děvčata, která se do soutěže přihlásila. Svědčí to o jejich odvaze a mladickosti. Tleskám.
Miroslav Štorch
Připadá mi v módní soutěži divné, aby mohly soutěžící dámy hodnotit ostatní konkurentky. To je jako kdyby si v krasobruslení soutěžící šla sednout po vlastní jízdě mezi rozhodčí a známkovala soupeřky. Navíc v krasobruslení se při celkovém hodnocení škrtají nejvyšší a nejnižší známky. To by možná prospělo i místní soutěži na i60.cz :-) Dokonce i ve skocích na lyžích se škrtají nejvyšší a nejnižší známky za styl skoku. Posuzování módy je silně subjektivní, a tak by asi troška matematiky přidala na objektivnosti. To je můj názor, který nikomu nevnucuji :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%