Zamilované jaro
19. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
22.3.2015 18:33
Děkuji všem za upřímná slova a na oplátku přeju hodně lásky ve všech všedních i svátečních dnech.
A nezapomeňte,že:"Kvete v každém věku!"mm
Jana Šenbergerová
21.3.2015 14:24
Přeji všem, i těm, kteří se cítí sami, krásné jaro.
My dnes slavíme čtvrté výročí. SMSky už si nepíšeme, protože přes rok bydlíme spolu a všechno si po večerech a po ránu šeptáme do ouška, zatímco přes den spolu hospodaříme, což nedá v paneláku zas tak moc práce, proto si to různě "ochucujeme". Za chvíli jedeme na první cyklovyjížďku, zjistit, jestli nás to ještě bude bavit. :-)
Přejeme vám, Majdalénko a Oldřichu, ať vám to stále hezky spolu klape.
Soňa Prachfeldová
21.3.2015 08:38
Asi my ženy bychom byly pro slyšet pořád počáteční nádherná vyznání, ale muži to mají nastaveno jinak, zklidní se a dokazují pak činy/dobrými/, že jejich láska se uzemnila,
VANDA Blaškovič
21.3.2015 07:23
Doktor Plzák jednou napasal, cituji. Pokud muže u ženy inspiruje její intelekt (jistě kromě ostatních předností), potom je naděje, že muž typu zemitého až lopatovitého s ní vytvoří téměř ideální pár. Konec citátu. Ale časy s mění, že? Kdo ví?....:))
Marie Magdalena Klosová
20.3.2015 22:58
Nenapínej,Václavko,a napiš,jaká je ideální.Ať
můžeme srovnávat.mm
VANDA Blaškovič
20.3.2015 11:31
Ahoj Majdelenko, to je prima, že máte jaro celý rok! Víš, že jsi mne jaksi donutila, abych vyštrachala svoje zápisníčky?....mám tam zapsané všechny sms, které lítaly mezi Prahou a ostrovem....je fakt, že většinu z nich bych bez uzardění nemohla zveřejnit...jižní krev a ještě k tomu zemitý chlap!..:))).... Ale tuším, že chápek od voňavého chlebíčka musí být také hodně vzrušující ...:)) jestlipak víš, nebo víte, jakou dvojici - kombinaci muže a ženy považoval doktor Plzák za ideální???
Marie Magdalena Klosová
20.3.2015 10:27
Zuzi,Tvé přirovnání mě samozřejmě těší,byla jsem často překvapována svými vlastními slovy a "jeho" vyznáními.Bylo to období "hlavy v oblacích".Tím nechci říct,že to zmizelo,ale je to jiné.A tak to má být.
Jo, a do Poděbrad JEDU SAMA. mm
Marie Magdalena Klosová
20.3.2015 10:23
Jitko,děkuji za přání,už jsem kdesi psala,že "láska je těžký úkol",musí se "na tom"stále pracovat.Někdy je to fuška,to mi věř.mm
Zuzana Pivcová
20.3.2015 10:15
Nějak mi to tou poetičností vyznání připadlo E. B. Browningovou. Kdysi jsem zažila komorní večer z jejích listů s A. Vránovou a J. Adamírou. To byste mohli použít jako milostný dialog v Poděbradech.
Jitka Chodorová
20.3.2015 10:07
Milá Marie,ty ale musíš být ale zamilovaná,no a taky milována,tak ať vám to oběma ještě dlouho vydrží.K jaru láska patří,a je ochuzen ten,kdo jí právě neprožívá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA