Velká módní soutěž: Vyřešené
dilema až na poslední chvíli
25. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šorejsová
25.3.2015 19:39
Opravdu Vám Ludmilko gratuluji, my první , co jsme známkovaly jsme Vám ze srdce přály a čekaly , že budete první . Také Vám přeji hodně zdraví a plno elánu !
Hana Čadová
25.3.2015 19:33
Paní Ludmilo, jste elegantní dáma! Také bych chtěla v 81 letech vypadat tak dobře jako Vy! Přeji do dalších let hodně zdravíčka.
Zuzana Pivcová
25.3.2015 19:03
Milá paní Lído, ačkoliv Vás neznám, toto opravdu vyřešené dilema Vám ze srdce přeji.
Alena Várošová
25.3.2015 18:32
Gratuluji a zaslouženě Vám výhru přeji a věřím,že Vaše bude i první místo. Nebála jste se a uděla jste moc dobře,že ve Vašem věku paní Ludmilo, jste do toho šla. Atˇjste dlouho zdravá až do sta let.
Nevím na koho to platilo,ale ani já nemám důvod známkování kazit,ba naopak se těším,že paní Ludmila, čestně obhájí i dál 1.místo..Sláva,hurá.
Júlia Vonásková
25.3.2015 18:00
p. Ludmilo,škoda,že jsem to nestihla,byla jsem v práci,ale Vám bych s radosti dala 1...a to proto,že v tomto věku,jste vitální,čiperná,krásná paní, hlavně,že Vás ještě baví sledovat modu, Íčko,PC....jste v obraze, a hodně bych Vám přála ,aby jste tady tu soutěž vyhrála! ze srdíčka Vám to přeju....hlavně hodně zdraví,štěstí a radost z rodiny....rozhodně bych hodnocení p. Ludmile nezkazila...to mi věřte Julia
Hana Rypáčková
25.3.2015 17:17
Mám radost, že známkování nikdo nezkazil.Celé odpoledne jsem byla na zahradě....
Elena Valeriánová
25.3.2015 15:55
1* dvakrát podtržená
Obdivuji Vás, ne za odvahu, ale za to jak Vám to sluší.
Je vidět, že se v těch šatech cítíte dobře, vyzařuje z Vás pohoda a optimismus. Někdy ten optimusmus potřebujeme trochu nakapat a Vy jste takové moje optimistické kapky pro tento den. Přeji hodně zdraví a pohodu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA