Velká módní soutěž: Vyřešené
dilema až na poslední chvíli
25. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Tomanová
10.9.2015 19:32
Opožděně, ale gratuluji paní Ludmilo moc! Obdivuji Vás, Vaši odvahu a hlavně optimismus a vitalitu.
Lidmila Nejedlá
26.3.2015 19:53
Paní Ludmilo, gratuluji. Moc se mi líbíte a to komplet,... vizáž, oděv, bystré oči...
Miroslav Štorch
26.3.2015 16:58
Většina z nás, kteří tady hodnotí Vaše snímky a prezentaci žasne v obdivu, jak je možné být vitální a optimistický i ve věku, který nás teprve čeká. Moc se mi líbil váš článek "Dárek", kde popisujete cestu lodí po Středozemí. Tak ať Vám elán vydrží i do dalších let.
Zuzana Pivcová
26.3.2015 12:50
Už jenom tím pojmenováním "držkopád" dáváte pocítit, že jste nad věcí. Proto se k Vám zdraví znovu zase vrátí!
Hana Šorejsová
26.3.2015 09:42
Ludmilko, přeji Vám brzké uzdravení, ať jste fit. Vy jste plna elánu, to z Vás čiší. Buďte zdráva a ať se Vám daří.
Ludmila RÁBLOVÁ
26.3.2015 09:23
Ještě jsem se nevzpamatovala z překvapeni a šoku,které mě včera čekalo .Děkuji Vám všem za milé a upřímné hodnocení a podporu To se tak hned někomu nepřihodí, aby v tomto věku dostal ještě vysvědčení a to přímo s vyznamenáním! Moc si toho vážím a ještě jednou díky, díky,díky. Mám malý dodatek. Poděkování na podzim za Vaše krásné ohlasy na článek"DÁREK" jsem asi špatně uložila.Kde jsem o sobě u ž lecos prozradila.Dala jsem to pod Vaše také milé řádky.Zdravím všechny!! Momentálně o berlích , po sobotním jak se lidově říká "držkopádu" A to jsem ještě ani neměla tušení ,co se tady odehrává.
Soňa Prachfeldová
26.3.2015 08:39
Paní Ludmilo jste skvělá seniorka, pojďte k nám do klubu ! Také naše dámy se oblékají velmi vkusně a mě se to moc líbí , že i ve vyšším věku jsou jaké jsou !
Júlia Vonásková
26.3.2015 07:14
i my poslední, jsme čekali,že budete první!!!!!! a mám velkou radost a jedině Vám milá p. Ludmilo, to 1 místo přeju ,užijte si ho ve zdraví pa Julia
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA