Romantika v čase
21. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šorejsová
22.3.2015 19:24
Dano moc hezky jste to napsala, a s jarem je vždy lépěji a lépěji. Azurové moře, korálové ostrovy , ale jakékoliv cestování je krása, spojená s romantikou.
Dana Kolářová
22.3.2015 16:51
Děkuji za komentář, pane Farský. S přibývajícím jarem bude i depky ubývat. Přeji hezké jarní dny.
Libor Farský
22.3.2015 13:52
Vyprávěla mi kamarádka, jak se na gymplu holky zeptaly svého oblíbeného učitele, jestli je romantik. Odpověděl: Tak Roman se jmenuji, ale tik snad ještě nemám". Se mnou je to horší. Na rozdíl od pana Tomáše Horáčka se mi stále ještě nedaří zimní depky zbavit ani s léky a už to vypadá i na ten tik. Písničky u ohýnku si nemám s kým zazpívat, ale naštěstí umím sdílet romantiku imaginární ve Vašem hezkém článku, paní Danuško. Díky za ni.
Hana Rypáčková
21.3.2015 08:06
Když já nerozumím, co je to virtuální romantická noc. Něco jako sex po telefonu, Skypu? Jasně milostné dopisy...
Připadají mi romantické chvíle jako snídaně do postele, mlčky si vedle sebe číst každý svou knížku,hodně si povídat o obyčejných věcech, které se dějí, když spolu nejsme...Samozřejmě výlet, posezení se sklenkou, zatančit si, pomazlit se....
Člověk je nebo není romantik.
Plzáka jsem viděla v divadle ve dvacetisedmi jednou, měla jsem už děti a nechápala jsem, že radí zatloukat, zatloukat a jak se má manželka po manželovi vinout a lísat..Už jsem ho pak nevnímala...takže ani nevím , co je lopatovitý, zemitý atd...
Marie Magdalena Klosová
20.3.2015 23:21
Díky za romantický "bazar".Já zůstávám u té květiny,nejraději růže,eventuálně číše vína.I když vlastně i naše výlety na hrady a zámky mají v sobě kus romantiky.Ale děvčata pozor,romantickou lásku zavrhněte,ta,aby zůstala romantickou,musela by tragicky skončit! Viz Vilém a Jarmila.
Dana Kolářová
20.3.2015 20:13
Souhlasím, Zuzano, dva jsou víc než jeden. A také bych si vybrala táborák s kytarou. Díky.
Soňa Prachfeldová
20.3.2015 19:50
Dano, romantika je snad zjara všude, jen otevřít oči. Děvčata už zase mají holá záda, mládí se líbá jako o závod, ptáčkové švitoří a tulí se k sobě a já jsem romanticky nasadila helmu a šlápla do pedálů, dnes prvně a asi usnu u tv :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA