Není ovoce jako ovoce
21. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
21.3.2015 21:05
Tak to bych do Vás paní Vando neřekla,že budete sbírat někde pomeranče.No vidíte,jak snadno se člověk v lidech plete.Já bych je asi taky šla posbírat,kdyby se tam válely a udělal si štávu.ˇ.Taky jsme měli na zahradě 50 ovocných stromů,převážně jabloně. Letos jsme opět 4 kusy vyřezali,už jich tam zůstalo tak 12 Už jsou staré,potřebovalo by ty stromy obnovit,ale už máme na to věk,aby jsme se s tím dřeli..Jablka nemůžu už ani vidět,snad ve štrůdlu,dřív jsem je zavařovala,už to nedělám,nejsem otrok.
Eva Balúchová
21.3.2015 19:56
Taky jsi mě namlsala,ještě že máme doma jeden poslední pomeranč.Už si ho loupu.
Eva Mužíková
21.3.2015 19:45
Vando, to jsi mne namlsala. Miluji hlavně mandarinky, to bych se asi přecpala... Pozvu Tvého muže na podzim sem k nám, do bývalého vojenského prostoru. Tam jsou k vidění staré stromy, které zůstaly v opuštěných sadech a nikdo je neošetřuje. Ale stále plodí a plodí. Jelikož tam není žádný provoz, jsou určitě bez jakýchkoliv nezdravých příměsí...
Zuzana Pivcová
21.3.2015 19:33
Na Kypru byly veliké citrusové sady a pomalu všechny plody se válely na zemi, často už poloshnilé. Říkala jsem si, co by to stálo u nás. Jeden citron jsem přece jen dovezla sestře, byl chuťově mnohem lepší než ty, co nám sem odněkud dovážejí.
Hana Rypáčková
21.3.2015 18:12
Není nad šťavnaté zralé pomeranče na jihu a není nad čerstvě utržená jablka tady u nás.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA