My a naše zvířena
24. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
25.3.2015 23:42
Hezké vyznání lásky k psím přátelům. Také nedám na zvířata v domácnosti dopustit, i když já mám zase celý život kočičí přátele, momentálně dvě přítelkyně.Mají jinou povahu než psi, ale společnou lásku máme všichni stejnou. Také mě nadšeně vítají, když přijdu domů a patřičně mi "vyčiní", když jsem pryč delší dobu a chodí je obstarávat má dcera.Tuto službu jí ráda oplácím, má také dva chlupatce. Aby toho nebylo málo, má druhá dcera má také kočku a kocoura a k tomu bordskou kolii Áju a želvu Alvínu.. Dali bychom dohromady také malou ZOO.
Naděžda Špásová
24.3.2015 09:41
Děkuji za krásné příspěvky. Paní Libuško, dcera šla opravdu za kytku a co není vidět jsou našité kořeny na ponožkách. Jinak přeji všem hodně radostí se svými miláčky.
Hana Rypáčková
24.3.2015 07:46
No ta maska- hádala bych Adélu, co ještě nevečeřela.Taky máme Naďo v rodině spoustu psů, ale vždy po jednom, protože retrívr odešel a štěně pastevce už s ním byl vychovávaný. Jokšír, kokršpaněl, kříženka pudla,ve dvou rodinách jsou zase kočky.Naše děti měly želvu, křečky, krysu, papoušky /jeden ještě dožívá u koček/, strašilky byly oblíbené...No havěti dost, podporovala jsem je.
Možná by tu psí chat byl naplněn...
Libuše Křapová
23.3.2015 22:12
Krásní pejsci, milá rodina :-)) Naďo, za co šla Vaše dcera na bál? To je kytička?
Miluše Hasenohrlová
23.3.2015 21:45
Paní Naďo, říká se,že kdo má rád zvířata, tak má rád lidi.A u Vás jsem o tom přesvědčena.Vítejte mezi pejskařky :-)
Eva Mužíková
23.3.2015 20:59
Naděždo, to je nnáááádherný čubinec. Pesani jsou úžasní a jak se dokáže ten " MIX" výstavně postavit:))))) Úplně jako na vlastní oči vidím, jak obloukem obcházíte velké psy, aby jim tito štěkající " obranáři" náhodou nepocuchali kožich... Přeji hoooodně radostí se všemi zvířátky. Bertík posílá oběma klukům patníkový dopis....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA