Jak mě rodiče
odnaučili zlobit
24. 6. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Procházková
20.8.2012 18:52
Nino, všichni rodiče chtějí hodné a poslušné děti. Ani u mne to nebylo jiné. Za maminkou k nám chodívala jedna starší sousedka a vždycky vyprávěla o svých lumpárnách. Po jejím odchodu jsem se jednou rozplakala:" Co já budu jednou vyprávět, až budu stará, když mám být stále hodná..." Již tehdy mi bylo jasné, že to "hodné" není nic zajímavého! A proto...
Tereza Faltysová
25.6.2012 21:30
Tak to mě pobavilo, protože já taky dost často přemýšlím, jak na ty svý dva kluky jít a nepoužívat při tom vařečku :-)
Nina Šachová
25.6.2012 15:16
Děvčata, já jsem byla opravdu velká uličnice z maminčina vyprávění. Ale bití se u nás nikdy nepreferovalo. Ale s tím jídlem, Růžnko, máš pravdu, dneska by to asi na spoustu dětí platilo, neboť když vidím, jak s ním děti plýtvají a co všechno vyhazují, hrůza. A jak jsou mlsné....jejda.
Růžena Antlová
24.6.2012 19:06
Trápit dítě hladem jako trest za neposlušnost to by mohlo motivovat i dnešní rodiče.Mě když moje děti zlobili, stačila vařečka a když jsem ve škole zlobívala já tak pan učitel si věděl rady měl po ruce ukazovátko a používal ho na mě dost často.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA