Velká módní soutěž:
Pilates mi změnilo život

Velká módní soutěž:
Pilates mi změnilo život

23. 3. 2015
Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Alenko, já Ti věřím, že to bereš tak, jak to je. Já jsem také se svým umístěním hned od začátku spokojená, dokonce jsem počítala, ze Jitka a Hanka skončí přede mnou .Mne potěšilo hodnocení seniorek. Málokdy se vyjadřuji, toto bylo výjimečně. Nevyjadřuji se ale detailně, beru ohled na to, že bych mohla svým způsobem " ublížit" a to opravdu nechci. Napsala jsem jen svůj názor na předvedený model...
Alena Várošová
Evo,já vím,že jsi myslela Alenku T,ale nic méně,já už tam raději nic nepíši,protože taky tomu nerozumím a nechci rozumnět. už od začátku. Všechny se holky nějak posouváte pěkně dozadu,jen já mám pořád to své hnízdečko na konci a jisté a kroutím nad tím hlavou,jsem nad věcí.Ale je to soutěž....
Eva Mužíková
Já už těm názorům a hodnocení jaksi nerozumím, tento dnešní model bych určitě, kdyby na mně záleželo, dala na místo poslední..Nic proti paní Evě, ale na jejím oblečení jsem ze svého pohledu nenašla nic zajímavého, čím zastřela na příklad Alenku, Jitku a vlastně všechny ostatní pod ní....Málokdy jsem se po uzavření hodnocení vyjadřovala, dnes jsem nebyla doma a když jsem otevřela tuto stránku, nedalo mi to a musela jsem napsat svůj názor...
Marie Magdalena Klosová
Hodnotím 3
Júlia Vonásková
p. Evo, znám ženy ,které cvičí pilates,ale na Vás to teda není vidět,možná to dělá ten mohutný svetr,který se k Vám jaksi nehodí, toto si vzít já tak jsem klubko chlupu,vlasy krásné.....asi tak...
Júlia Vonásková
3-
Radovan Cakl
Dávám 2- Z mého mužského pohledu ten svetr je těžký úlet na jinak pěkném modelu.
Alena Várošová
Oprava na 3. Opravuji,pokud to platí.ublížila bych v hodnocení ženám přihlášeným pořed paní Evou ..Je strašně mohutná v tomto oblečení.
Eva Balúchová
1- Paní Evo,vůbec bych vás nepoznala kdyby Hanka nenapsala,že jste byla s námi na přehlídce.Rozpuštěné vlasy vám sluší o moc víc,vypadáte mladší a spokojená.Moc vám to přeji.
Alena Tollarová
3. Nemohu jinak. Nejdřív jsem si prohlédla fotografie a udělala si svůj úsudek a pak si teprve přečetla odborné hodnocení. Outfit je barevně sladěný, ale Evě zbytečně přidává kila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%