Velká módní soutěž:
Můj relax s módou

Velká módní soutěž:
Můj relax s módou

26. 3. 2015
Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Paní Máje to opravdu sluší.Bodejť by né,vždyť je profík.
Lidmila Nejedlá
Chválím Vás, i když jsem opačného smýšlení.
Alena Várošová
Paní Májo,neodpustím okomentovat znovu Vaše skvělé romantické šaty .Jsou naprosto úžasné o takových sním a klidně bych si v nich dovolila vyjít i přes můj věk. Jen si dovolím souhlasit s p.Caklem,že by se k nim hodilo lehké,letní sáčko..Takhle má vypadat dobře ustrojená dáma. A že jsou šatky průhledné a krátké tak to si nemyslím,možná ještě pro starší generaci jak jsme my.Paní Ludmila je vítězkou pro jinou věkovou kategorii,jak je paní Mája.Někdy se nedá srovnávat,nesrovnatelné,jak to někde napsala paní Zuzka.Každá máme svůj styl přiměřený k věku. Hold, na to musí mít někdo postavu a paní Mája ji má,už jsem se ji všimla na portále..Věřila jsem,že se tato dáma dostane do přední linie a znovu se potvdilo pravidlo,že když přijde žena ,která je šik,nemá šanci..I tak, Vám to náramě sluší. Na doporučení těchto žen,bych si pořídila něco z úpletu neprůhledného,aby jste nebyla tak sexy i když to bude teplejší,tak Vám v tom nebude zima.
Júlia Vonásková
juuuuuu to je krásná paní...to je škoda,že jsem to nestihla,určitě bych ji dala 1..a je to muj styl oblékání,nádhera,svěží,mladistvé, krása ..Italskou modu miluji, ne každý si muže tyto šaty dovolit, a korále naopak Ano! naušnice bych dala jemnější... jste krásná a mnoho mužu se za Vámi otočí, super! Julia
Eva Krausová
Paní Mája je "štramanda" jak říká pan Cakl, nicméně nejsem v tomto věku pro průhledné oblečení, korále také být nemusely. Mimo soutěž bych dala tak 2. Ale svůj půvab má a umí ho "nosit".
Soňa Prachfeldová
Sluší Vám to moc paní Májo !
Eva Balúchová
Už jsem přišla pozdě,je oznámkováno.Tak aspoň pochválím paní Máje šaty.Nádherné!!!A vůbec mě nevadí,že jsou od kolen průhledné.
Hana Šorejsová
Hodnotím : 1- Sympatická dáma. Kombinace se mi líbí. Působí svěže.
Jitka Chodorová
2- Opravdu je tam moc bílé,a taky průhlednost šatů se mi nezdá vhodná,a ubrala bych ty korále,jsou tam přebytečné.
Eva Mužíková
2

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%