Velká módní soutěž:
Vždy žijme naplno!

Velká módní soutěž:
Vždy žijme naplno!

28. 3. 2015
Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Ještě není soutěže konec, tak se možná dočkáme, Soňo. Tvůj outfit je k danému účelu naprosto odpovídající a nenacházím na něm žádný prohřešek. Pouze mi chybí údaj o místu výskytu těch bledulí, moooc bych je potřebovala taky vidět :-)))
Eva Mužíková
Hezky jsi to Soni napsala, je to opravdu super....
Soňa Prachfeldová
Děkuji paní Evo i za přáníčko, Bertíčku díky, no jo co my bláznivé pejskařky, kdybych měla na vycházce boxery, též bych nasadila tmavou bundu, Jaruško děkuji, cítíte děvčata jak je super, když se člověk nečílí a sdělí si pár dobrých slov? A co tak ranní negližé a sexy župánek? Nikdo do takového outfitu? :-)
Eva Mužíková
Soni, byla jsem až do půl čtvrté ráno mimo, hlídání vnoučat, tak jsem nehodnotila. Když se podíváš na mé a své fotky, je to vlastně tak trochu stejný výběr. No a to, za jakých okolností Tvé fotky vznikly, to je přesně můj případ... na procházce v pohodlném volnočasovém oblečení s rozhodnutím-- nyní mne vyfoťte, takto se cítím nejlépe:)))) Jsi super...
Eva Krausová
Z paní Soňy je vidět veliká uvolněnost, pohoda, ač jak říká někdy v životě plave...Oblečení mne sice moc neoslovilo, zato její optimismus, láska k přírodě, fota v exteriéru to vše ano. Mimo soutěž už dávám za 1- a to jen proto, že má favoritka je jiná, byť už první nebude bohužel ani ona...Soni Vám přeji k dnešnímu svátku, užívejte života naplno a ve zdraví .
Radovan Cakl
Jaruško, nemusí Tě to mrzet. I kdybys místo té trojky, co dostala dala jedničku, při tomto systému hodnocení bys ji posunula jen o jedno místo vpřed. A být 14. nebo 15. není takový rozdíl. I kdyby všichni na prvních deseti místech hodnotitelů dali jedničku, šla by stejně jen o jedno další místo vpřed. Tak proč smutnit?
Jaroslava Handlová
Soňa si umí obléci to, co jí sluší. Praktičnost na každém kroku - to se mi líbí. Jen mne mrzí, že moje známkování už v této chvíli nemůže nic ovlivnit a vynést tento outfit výše - přišla jsem pozdě.
Miluše Hasenohrlová
Hodnotit nebudu, ale z fotek Soni vyzařuje klídek a pohodička.Tak má vypadat oufit na procházku.Jenom ta placatka na hlavě se mi tam nehodí :-)),jinak báječné.
Alena Várošová
Je vidět,jak se pozná milá,synpatická,obyčejná,skromná Sonaˇ,která se na nich nehraje,žádné přípravy a hup do toho,že i když se umístila na 15 místě,tak všem poděkovala na rozdíl VIP co jsme ji nasázely jedničky,tak asi nemá čas.A na konec za co by děkovala?Za 6.místo to není až tak atraktivní.
Soňa Prachfeldová
Děkuji Vám všem včetně poroty za milé hodnocení, ode mně to bylo spontánní rozhodnutí, bez příprav , líčení, prostě přírodní úkaz. Díky, díky!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%