Pohádky pro Honzíka 8:
Proč Majdalénka plakala
26. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
1.4.2015 16:03
Dobrý den, lidičky, konečně jsem na drátě, měla jsem porouchaný počítač. Díky Vám všem za pozitivní příspěvky, i za vtipnost pana Farského :-)))
Hana Práglová
28.3.2015 20:36
Přátelé,Libuška se omlouvá,že dnes už nikomu neodpoví.Zlobí ji přihlášení se na počítač.Takže držme palce,ať se jí to co nejdříve podaří!!!
Libor Farský
28.3.2015 20:19
Paní Lidmilko, já jsem měl na mysli vystěhování z Česka straky druhu homo, čeledi zlodějské (Corvidae). Paní Libuško, mně se zdá, že veverka a klokan mají podobnou stavbu těla s těmi předními nožičkami. Ale nevím, jak daleko veverka doskočí a jestli klokan vyleze na strom. Smajlík.
Soňa Prachfeldová
27.3.2015 23:46
Krásná pohádka, Libuško, jsi taková pohádková víla. Moc ráda jsem poslouchala jako dítě pohádku v neděli po obědě a kdyby mi někdo předčítal tu Tvoji v neděli po obědě, asi bych byla v hladině Alfa.
Lidmila Nejedlá
27.3.2015 20:35
Straky jsou krásní ptáci a naší přírodě sluší. Libuška jen zveličila jejich zálibu v lesklých věcech v krásné pohádce.
Libor Farský
27.3.2015 14:57
Nádherné, chtěl bych být Vaším Honzíkem. A také bych chtěl všechny straky vystěhovat do Austrálie nebo raději ještě někam dál.
Olga Štolbová
27.3.2015 10:06
Moc, moc, moc krásné, díky. Myslela jsem si, že mě už pohádky nezajímají, z vnoučat jsou dospěláci, ale Libuško, tys mě dostala.
Zuzana Pivcová
27.3.2015 07:47
Už se na každou Tvou pohádku těším jako ty děti, ani ji nemusím mít před spaním. Teď mě zrovna odstartuje do práce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA