Pohádky pro Honzíka 8:
Proč Majdalénka plakala

Pohádky pro Honzíka 8:
Proč Majdalénka plakala

26. 3. 2015
Pohádky pro Honzíka
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Dobrý den, lidičky, konečně jsem na drátě, měla jsem porouchaný počítač. Díky Vám všem za pozitivní příspěvky, i za vtipnost pana Farského :-)))
Hana Práglová
Přátelé,Libuška se omlouvá,že dnes už nikomu neodpoví.Zlobí ji přihlášení se na počítač.Takže držme palce,ať se jí to co nejdříve podaří!!!
Libor Farský
Paní Lidmilko, já jsem měl na mysli vystěhování z Česka straky druhu homo, čeledi zlodějské (Corvidae). Paní Libuško, mně se zdá, že veverka a klokan mají podobnou stavbu těla s těmi předními nožičkami. Ale nevím, jak daleko veverka doskočí a jestli klokan vyleze na strom. Smajlík.
Soňa Prachfeldová
Krásná pohádka, Libuško, jsi taková pohádková víla. Moc ráda jsem poslouchala jako dítě pohádku v neděli po obědě a kdyby mi někdo předčítal tu Tvoji v neděli po obědě, asi bych byla v hladině Alfa.
Lidmila Nejedlá
Straky jsou krásní ptáci a naší přírodě sluší. Libuška jen zveličila jejich zálibu v lesklých věcech v krásné pohádce.
Libor Farský
Nádherné, chtěl bych být Vaším Honzíkem. A také bych chtěl všechny straky vystěhovat do Austrálie nebo raději ještě někam dál.
Libuše Křapová
Moc vám všem děkuji za povzbuzení. Moc to pro mne znamená :-)))
Olga Štolbová
Moc, moc, moc krásné, díky. Myslela jsem si, že mě už pohádky nezajímají, z vnoučat jsou dospěláci, ale Libuško, tys mě dostala.
Hana Rypáčková
Ty tvé přírodovědné pohádky mám ráda.Vždy se těším na další....
Zuzana Pivcová
Už se na každou Tvou pohádku těším jako ty děti, ani ji nemusím mít před spaním. Teď mě zrovna odstartuje do práce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%