Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Tollarová
27.3.2015 21:53
Ale Miluško, vždyť toto je próza a beránek, kterého jsem neviděla, jistě je poezií ... už se taky těším, až si ho vyklopím, pozdravím se s ním a uvážu mu mašli :-)))
Miluše Hasenohrlová
27.3.2015 21:31
Moc děkuji za slova chvály.Pečení je moje záliba.Takže to není můj poslední recept.Neumím psát prózu ani poezii, tak alespoň tohle :-)))
Hana Šorejsová
27.3.2015 19:24
Miluško, pěkné, pochvala ! Pečeš, podobně jako já z polohrubé mouky a máslíčko. Vypadá to kouzelně, beránka jsem nepekla ani nepamatuji, nemám na to formu, my pečeme bochánky. Ale moc tě chválím.
Eva Mužíková
27.3.2015 15:37
Miluško, kdybych dokázala mufiny upéct a ještě takto ozdobit, asi bych si řekla, že to nejsem já... upeču koláče, bábovku, závin, ale nic, co se musí zdobit. Vánoční cukroví proto nepeču, je mi líto materiálu... jsi šikulka
Libuše Křapová
27.3.2015 09:40
Děti musí být z takových mufinů nadšené :-)))