Máme rádi fotografování:
Mapování tonality v Zoneru
29. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Radovan Cakl
1.4.2015 13:05
Zdeni, toť otázka. Většina funkcí, ani tato nedává jednoznačné výsledky u každé fotky. Fotky se správnou tonalitou (= líbí se Ti) nemusíš používat. Podle popisu většinou stačí ta 3 táhla, a jestli se Ti bude víc líbit úprava metodou jasovou nebo kontrastní, je na Tobě. Hlavně pracovat s kopií snímku, kdybys omylem dala uložit a přišla o originál.
Zdenka Žichovská
1.4.2015 03:19
Radku, nabízí mi metodu jasovou, nebo kontrastní ,až pod tím jsou táhla, která popisuješ. Trochu jsem si "hrála", opravdu to chce cit, ale jasovou, nebo kontrastní?
Soňa Prachfeldová
29.3.2015 22:09
Radku obdivuji Tvoji preciznost a techniku a trpělivost vysvětlovat. Já se i bojím na něco kliknout, pak se to rozšteluje a jsem v háji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA