Rozdávali jsme radost
1. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
31.1.2022 00:04
Evičko tak hezky píšeš.Moc hezké fotečky.Bertík je krásný pejsek a Ty moc pěkná ženská.Já vím uteklo pár let.....
Anna Potůčková
24.11.2019 13:35
Evi nádhera! Bertík byl úžasný! Super dvojka! A fotky o tom jen svědčí !
Eva Mužíková
24.11.2019 10:45
Ivano, on byl zkrátka výjimečný, měla jsem ho od štěňátka, takže jsem znala dokonale jeho myšlení, naučila jsem ho neskutečné množství dovedností, měl tři zkoušky z poslušnosti na výbornou 3x titul - pes roku, psali o něm v časopisech, natáčela jej TV,,, Vše dělal s nadšením a byl velice chápavý.Ty tři návštěvy v ústavu vždy prožíval, doma pak dlouho odpočíval, jako by ze sebe vydal veškerou lásku a sílu. Zkrátka, BERTRÍk byl ojedinělý a dá se říci i empatický pejsek.. Dík za dotaz.
Růžena Antlová
2.4.2015 10:28
Rozdávali jste spoustu radosti jak je vidět z tváří vozíčkářů je to dojemné a lidsky krásný příklad
Libor Farský
2.4.2015 00:04
Evičko a psisko chlupatý, co mi to děláte?! Dyť já jsem úplně naměkko...
Jana Šenbergerová
1.4.2015 22:39
Evi, máte báječného kamaráda a parťáka zároveň. Ať je vám spolu stále dobře a přinášíte radost těm, kterým jí není příliš přáno.
Eva Mužíková
1.4.2015 22:09
Jestli nás budete tolik chválit, uvidím při pohledu do zrcadla nad hlavou svatozář:))))))) Je to od vás opravdu milé, děkuji..
Jaroslava Handlová
1.4.2015 18:55
Evo, máš můj obdiv. Držím pěsti, abys dál mohla rozdávat spolu s Bertíkem radost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA