Moje energie: Les aneb
Po mravenčích stezkách

Moje energie: Les aneb
Po mravenčích stezkách

31. 3. 2015
Moje energie
Hodnocení:
(4.5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Klid,pohoda a tajemnství lesa,moc pěkné.
Zoja Sedláčková
Co jsme se přestěhovali do Pošumaví, díváme se na les z okna a nemáme do něj dál než dvě stě metrů. Také tam ráda chodím, sama i s vnoučaty.
Marie Magdalena Klosová
Les je jako chrám.Otevírá lidem oči a duši.A jednotlivé stromy jsou velkými dárci léčivé energie.Krásná procházka.Díky.
Zuzana Pivcová
Les je pro mě úplná symfonie. Bohužel nemám moc příležitostí se tam dostat a navíc se v jižních Čechách dost obávám infikovaných klíšťat. Jednou jsem pozorovala mravence na dovolené na ostrově Rhodos, Bydlela jsem v dost venkovském hotýlku a Řek mi jednoho časného rána takřka u pokoje posekal pole. Objevila jsem mravence, jak neskutečně dlouhou stezkou nosili zrní do mraveniště. Vydržela jsem je dobu pozorovat. Tehdy mě napadlo: Proč já vlastně nejedu někam do přírody u nás? Tohle mi musel ukázat až Rhodos?
Zdenka Jírová
Děkuji všem za příznivé přijetí mého vyznání lesu.Jsem ráda, že je tolik souznělých duší s tou mojí.
Hana Rypáčková
Já se taky hlásím do lesa a vůbec do přírody.Les je pro mne chrám.
Eva Mužíková
Zdeno, kdybych mohla při čtení zavřít oči, úplně bych byla vtažena do Vaší procházky... Les miluji a tady v Liberci si jej užívám dennodenně plnými doušky
Soňa Prachfeldová
Krásné vyznání přírodě. Myslím, že jsem kdysi byla lesní žínkou. Mám chuť se v lese tančit, zpívat, dýchám s ním. Moc hezké Zdenko :-)
Naděžda Špásová
Hezky napsáno. Myslím, že jen naprostému ignorantovi ( a není jich málo) les nic neřekne. Podobně jako vás i mě les nabíjí. Houby jsou velkou vášní naší rodiny. Jezdíme na podzim do Splavů a jednou se nám stalo, že jsme tam s dcerou byly naprosto samy. Ten zážitek byl skvostný o houbách nemluvě. Přeji hodně krásných procházek.
Jana Šenbergerová
Les mám tak hluboko pod kůží, že mi stačí zavřít oči, abych se v něm osvěžila na těle i na duchu. Díky vám, Zdenko, jsem ani nemusela zavřít oči, aby mě obklopil svou vůní, šuměním stromů, bubláním potůčků, zpěvem ptáků i bzučením hmyzu. Nejlepší nabíječka, jakou znám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%