Duben, nebo jenom Apríl?
31. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
31.3.2015 12:56
Hezký článek na milé téma. Aprílové žertíky, pokud byly takové ty pohodové, ty mi nevadily. Pokud už hraničily s nějakou krajností, tak ty jsem ráda neměla. Jednou jsem si z kolegy, který buď se bál hrozně své ženy a nebo neměl čisté svědomí, "vystřelila" podle mě nevinným způsobem. "Jardo, na bráně máš tu tvoji stíhačku," řekla jsem mu po příchodu do kanceláře. Když jsem viděla, že jeho tvář nabrala bílošedý odstín a oči na mě upíral přímo vytřeštěně, honem jsem křičela "apríl, proboha apríl." Jenže on mi ani pak chudák nevěřil a do toho zazvonil telefon ... krve by se v něm nedořezal. Od té doby jsem apríl vypouštěla.
Eva Mužíková
31.3.2015 12:05
Opět musím napsat - Libore, díky za Tvoji účast na tomto portále..: ... kéž by se zde objevilo více takových
Alena Vávrová
31.3.2015 11:49
Milý článeček mi připomněl, že jsem byla z těch, co skočí na kdejaký špek, aprílové žertíky nevyjímajíc. Mohla bych být proto na apríla naštvaná, ale nejsem. "Čas oponou trhnul" a co bych za to dala, kdyby mě zítra někdo aprílovým žertíkem vyvedl. (Aprílovému počasí se to ale stále dost daří). A dále jsem si ihned vzpomněla na svoji kamarádku Růženku, to je nějaká šprýmařka!
http://www.i60.cz/clanek_600_silene-aprilove-zertiky-aneb-s-usmevem-se-dele-zije.html#.VRpq2o101jo
Marie Magdalena Klosová
31.3.2015 11:42
Díky.Moc milé a přívětivé rozjímání o milých aprílových věcech i lidech.Dojal jste mě svou vsuvkou o spřízněných duších na i60.Děkuji.Také mám aprílového syna-19.Bude mu 39 a stále mě něčím překvapuje.Bohužel to není vždy k smíchu.mm
Jitka Chodorová
31.3.2015 11:09
Pane Libore,s účastí jsem si přečetla váš příspěvek,a zjistila jsem,že máme mnoho společného,i když mě vnuci zítra určitě vyvedou aprílem,rozumím vašemu volání o znovuobnovení apríla,Apríla?,no,nebudu vše vypisovat,jen snad,že když se podívám z okna,vidím většinou někoho mě milého,vnuky,nebo naši boxerku.Taky kamarádka-opravdová,no a nejmladší vnuk má v pátek obojí,narozeniny i svátek,ne,není to apríl.Tak si ten duben užijte!
Zuzana Pivcová
31.3.2015 10:47
Vyvést někoho aprílem je docela umění, mělo by to být sice vtipné, ale nepřesáhnout hranici etiky. Také je potřeba vědět, jak objekt aprílu snáší kanadské žertíky a zda ho to nepoloží. První duben byl den narození mé maminky a také na něj vzpomínám v jedné soukromé záležitosti, která byla jeden velký Apríl, ale stále trvá. :-)
Hana Šimková
31.3.2015 09:44
Pane Libore, úplně jsem se otřásla. Narodila jsem se 25. dubna. Jak blízko jsem zločincům. Doufám, že však smysl pro humor mám a proto jsem blíže Tomášovi a Dingovi.
Hana Šorejsová
31.3.2015 08:03
Libore, moc hezké vyznání, jak moc jste měl Vaši ženu rád, vtipné a milé vzpomínky . Díky moc a přeji Vám, ať se daří !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA