Jsou kočky léčitelky?
2. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
8.8.2015 07:39
od mládí mám nějakou kočenku a vždy je to velká láska.Nyní mám malou britku modrou které říkám BritunkaJe to úžasná kočenka, mazlivá a moudrá.Život s ní je báječný a mám ji moc ráda.
Zdenka Jírová
2.4.2015 23:34
Celý život jsem spojena s kočkami. Jsou to nenároční, milí a vnímaví přátelé. V okamžiku, kdy je mi smutno nebo mě něco bolí, moje kočka se ke mně přijde přitulit, jako by chtěla říci:" Neboj, to bude dobré, jsem s tebou". Život bez koček si neumím představit.
Dana Kolářová
2.4.2015 17:48
I kdyby kočky léčitelské schopnosti neměly, stačí jejich vrnění a hned je lépe na duši.
Naděžda Špásová
2.4.2015 14:16
Moc hezky napsané. Magii koček bych i věřila. Oni staří Egypťané nebyli žádní hlupáci. Už tenkrát je uctívali. Mám je taky ráda, ale zatím u nás vítězí pejsci. O těch se také říká, že u člověka poznají závažnou chorobu. Hlavní ale je, že ty naše miláčky, ať je to kočka, pes, králík, morče nebo jiný živý tvor máme rádi a staráme se o ně.
Miluše Hasenohrlová
2.4.2015 12:44
Pane Jiří, zajímavý článek.Mám tři kočky Týnu, Kaktuse a Emana a s určitostí vím,že se navzájem potřebujeme.
Olga Štolbová
2.4.2015 12:41
Jestli má moje Míša léčivé sklony, to nevím, ale když ji mám na klíně, zdá se mi všechno nějak jednodušší, ale hlavně, je mi s ní dobře
Zuzana Pivcová
2.4.2015 11:33
Jsem přesvědčena, že lidé, kteří mají rádi kočky, jsou s nimi dost propojeni a léčí se navzájem.
Zoja Sedláčková
2.4.2015 11:28
Jestlipak to platí i o kocourech? U nás se totiž ke mně lísá kocourek nejvíc. Jak si sednu, mám ho na klíně ale hlavu si pokládá na mé rameno a ještě se snaží mne objímat. Kočky máme tři, ty si vystačí spolu :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA