Moje energie: Není
energie jako energie!
5. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
5.4.2015 22:13
Mě nabíjí sluníčko a obloha bez mráčků.Hani Ty jsi jako naše prostřední vnučka.Ta se vždy těší na bouřku.Říká,že stojí na balkoně a čeká až se zablýskne.To já bych nejraději zalezla pod peřinu.Bojím se bouřky jako čert kříže. Asi jako kdysi náš pejsek Endy.
Hana Rypáčková
5.4.2015 21:10
Zrovna jsem uvažovala, jak mi energie ubývá, ale zase je mi o něco líp.....Bouřky mě nabíjejí, ráda se dívám na blesky a venku jsem při nich nejraději.Nebojím se.Ale pamatuji sestru, jak dávala na špičky stanu šišky, aby byla isolace...Je fyzik!!
Zuzana Pivcová
5.4.2015 20:50
U nás v jižních Čechách bývaly obrovské bouřky, trvající někdy celou noc, při nichž vždy vypínali proud. Stavení takřka na konci města a kolem vysoké stromy, mívala jsem hodně strach, protože předtím jsme v Podkrkonoší bydleli v činžáku na náměstí. V paneláku na Jižním Městě mi zprvu ani nedošlo, že by mohli vypnout elektřinu, takže, když se to stalo, neměla jsem ani sirky, ani baterku. Dnes už mám po bytě rozestavěno několik svíček. :-)) Přeji Ti přiměřený výdej energie, něco si nech také pro sebe. A článek se mi moc líbí.
Miroslav Štorch
5.4.2015 20:39
Svižně napsaný článek s dramatickými momenty. Snad už máte zajištěné těžké dřevěné vnější okenice, aby šíleně nemlátily do kamenných stěn domu. Kamarád má na chatě baterie, které dobíjí solárními panely a nepotřebuje vnější přívod elektrické energie. Díky vybavení frekvenčním měničem získává střídavý proud a běží mu tam počítač i televizor. To se vždy hodí. Máte pravdu - šetřit energií je třeba. :-)
Alena Vávrová
5.4.2015 20:05
Vando, moc pěkně napsaný příběh! Neměla jsem poslední dny čas na průběžné čtení, takže tu máme již i výsledky soutěže - blahopřeji k zaslouženému ocenění. (Ivanka Devátá píše moc pěkně :-)).
Alena Tollarová
5.4.2015 19:40
Vando, hezky jsem si početla. Tvůj článek by zasluhoval nějaký hezký komentář, něco jako ty co už tu jsou, ale já mám pocit, že zatím pořád nějak melu z posledního a nejsem schopná ani napsat pořádný komentář, natož vlastní článek. Nutně potřebuji nabít ... A Tobě přeju, aby Tě ta energie neopouštěla.
Jaroslava Handlová
5.4.2015 16:27
Vando, Tvoje počínání v bouři se přede mnou odvíjelo jako strašidelný film. Zvládla jsi to bravurně, není pochyb o dostatku Tvé energie.
Soňa Prachfeldová
5.4.2015 13:14
Vando moc pěkné, ze začátku trochu horor, ale se šťastným koncem, energie je opravdu všude kolem nás a v nás a tu negativní občas musíme vzít také, jinak by nebyla rovnováha. Žiješ v milujícím prostředí ,kde Jsi občas mořská panna, občas povětrnostní živel, jsi to, co chceš být a to je fajn. A ty solární panely by se Vám určitě vyplatily. A energie ať jde jen do dobrých věcí !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA