Moje energie: Není
energie jako energie!

Moje energie: Není
energie jako energie!

5. 4. 2015
Moje energie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Olgo, Lubomíre, děkuji!! Lubomíre, to si piš, že po bouřce to bylo mezi nebem a zemí...:) ale víte, že si vlastně nepamatuji, kdy ta bouřka skončila a kdy zapnuli proud? Už jsem se totiž nebála..:)
Lubomír Müller
Krásná minihororová minibajka o tom, jak rybář zachránil rybku ze spár bouřlivého hromoblesku.... Vando, půvabné a barvitě vykreslené tak, že má čtenář opravdu pocit, že prožívá ten ztmavlý dům a bouři venku. Máš zážitkový život, a tenhle zážitek byl tedy bouřlivý. Ale po bouřce muselo být krásně, že ano?
Olga Štolbová
Vandi, pěkně jsi to napsala, chvíli jsem se bála také, ale konec dobrý. To já jsem tedy větší strašpytel, myslím, že bych tam sama, v žádném případě, nezůstala. Tleskám, jsi správná holka do nepohody. *****
VANDA Blaškovič
Zdenko, moc Ti děkuji za hřejivé ocenění a Bertice Tobě také, hlavně že jsme to "bání" společně překonaly ve zdraví..:)
Zdenka Jírová
To je nejhezčí článek na dané téma, který zohlednil všechny možné zdroje energie. A moc hezky popsané, tvou hrůzu ve starém domě si dovedu představit, taky se bála neznámého.
VANDA Blaškovič
Helenko, kdyby Ti ta energie pomohla k rychlejšímu vyléčení nožičky, to by bylo! Zkus to číst několikrát za sebou, třeba to bude opravdu lepší! Držím palce. Ahoj.
Eva Mužíková
Vando ke čtení jsem se dostala až nyní... Pobavila jsi mne, četla jsem s napětím až do konce, snad se i trochu s Tebou bála. Gratuluji k ocenění...
Helenka Vambleki
Byla jsem napnutá jak kšandy....a dobře to dopadlo :-) Teď jsem na chvíli nabitá energií z tvého povídání.
VANDA Blaškovič
Ahoj děvčata, oceňuji, že jste povídání přečetly až do konce. Jsem si vědoma toho, že bylo dlouhé, předlouhé a o Božím hodu velikonočním není pro hospodyňky času nazmar! Já jsem začala psát na Bílou sobotu kolem 22hod a do půlnoci jsem měla docela fofr. Světlo ale naštěstí nezhaslo a múza mne v tom čase jaksi nečekaně a překvapivě políbila na čelíčko...:)), tak jsem psala, psala a psala... :) uvědomuji si, že jsme tady pohodářky a to není k zahození! Přeji hezký den pokud možno bez jakýchkoli jelit!....:))
Marie Magdalena Klosová
Václavko,pěkně jsi to napsala!Chytlo mě to od první věty.Je škoda energii vydávat na nesprávných místech.Tady Tě je třeba!mm

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%