Moje energie: Není
energie jako energie!
5. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
19.4.2015 16:28
Olgo, Lubomíre, děkuji!! Lubomíre, to si piš, že po bouřce to bylo mezi nebem a zemí...:) ale víte, že si vlastně nepamatuji, kdy ta bouřka skončila a kdy zapnuli proud? Už jsem se totiž nebála..:)
Lubomír Müller
19.4.2015 10:41
Krásná minihororová minibajka o tom, jak rybář zachránil rybku ze spár bouřlivého hromoblesku.... Vando, půvabné a barvitě vykreslené tak, že má čtenář opravdu pocit, že prožívá ten ztmavlý dům a bouři venku. Máš zážitkový život, a tenhle zážitek byl tedy bouřlivý. Ale po bouřce muselo být krásně, že ano?
Olga Štolbová
18.4.2015 19:21
Vandi, pěkně jsi to napsala, chvíli jsem se bála také, ale konec dobrý. To já jsem tedy větší strašpytel, myslím, že bych tam sama, v žádném případě, nezůstala. Tleskám, jsi správná holka do nepohody. *****
VANDA Blaškovič
7.4.2015 11:19
Zdenko, moc Ti děkuji za hřejivé ocenění a Bertice Tobě také, hlavně že jsme to "bání" společně překonaly ve zdraví..:)
Zdenka Jírová
6.4.2015 23:48
To je nejhezčí článek na dané téma, který zohlednil všechny možné zdroje energie. A moc hezky popsané, tvou hrůzu ve starém domě si dovedu představit, taky se bála neznámého.
VANDA Blaškovič
6.4.2015 19:41
Helenko, kdyby Ti ta energie pomohla k rychlejšímu vyléčení nožičky, to by bylo! Zkus to číst několikrát za sebou, třeba to bude opravdu lepší! Držím palce. Ahoj.
Eva Mužíková
6.4.2015 14:27
Vando ke čtení jsem se dostala až nyní... Pobavila jsi mne, četla jsem s napětím až do konce, snad se i trochu s Tebou bála. Gratuluji k ocenění...
Helenka Vambleki
6.4.2015 09:37
Byla jsem napnutá jak kšandy....a dobře to dopadlo :-) Teď jsem na chvíli nabitá energií z tvého povídání.
VANDA Blaškovič
6.4.2015 07:54
Ahoj děvčata, oceňuji, že jste povídání přečetly až do konce. Jsem si vědoma toho, že bylo dlouhé, předlouhé a o Božím hodu velikonočním není pro hospodyňky času nazmar! Já jsem začala psát na Bílou sobotu kolem 22hod a do půlnoci jsem měla docela fofr. Světlo ale naštěstí nezhaslo a múza mne v tom čase jaksi nečekaně a překvapivě políbila na čelíčko...:)), tak jsem psala, psala a psala... :) uvědomuji si, že jsme tady pohodářky a to není k zahození! Přeji hezký den pokud možno bez jakýchkoli jelit!....:))
Marie Magdalena Klosová
5.4.2015 23:09
Václavko,pěkně jsi to napsala!Chytlo mě to od první věty.Je škoda energii vydávat na nesprávných místech.Tady Tě je třeba!mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA