Jak jsem se (ne)stala milionářkou
7. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
7.4.2015 19:18
Jsem moc ráda,že jste se s námi podělila o svoje zážitky z natáčení.K výhře opožděně gratuluji,já bych zapoměla i jak se jmenuji :-)
Zuzana Pivcová
7.4.2015 19:01
To tedy máte opravdu obdivuhodné znalosti, rozhodně nejde o nějaké pouhé "štístko", když jste úspěšně prošla i testy. Právě tak pan Štorch. Já sice nemám moc trému z veřejného vystupování, ale kromě neznalostí bych ztroskotala i na tom, že mi čím dál víc trvá, než si na něco vzpomenu.
Miroslav Štorch
7.4.2015 18:25
Pro řadu lidí tady televizní soutěž Milionář splývá do jednoho pořadu. Ale Vladimír Čech dělal moderátora na TV Nova a byl nahrazen dalšími Martinem Preissem a Ondřejem Hejmou. Televize Prima později koupila formát pořadu Milionář a vysílala ho s moderátorem MUDr.Šmuclerem později od r.2008. Výhry stát pochopitelně zdaňuje a z mé výhry si ministerstvo financí odečetlo 45 tisíc tj.15% da%n z výhry.
Hana Rypáčková
7.4.2015 18:15
Blahopřeji.Můj muž lezl taky do všeho, někdy za to ale nemohl, když ho ve Strakonicích chytil reportér do Nikdo není dokonalý.Měl jednu chybu a zrovna tu tam dali..Tak to dělali, ne po pravdě, vybírali ty špatné odpovědi.Klamání veřejnosti..Já se styděla až na půdu.Děti z toho měli prču.
Na vrcholy hor s Čechem- to se mi líbilo ....
Redakce i60
7.4.2015 17:32
Vážení, děkujeme za připomenutí Vladimíra Čecha. My si dovolujeme připomenout, že pan Čech byl vůbec první umělec, který poskytl rozhovor našemu portálu i60 při jeho začátcích. Na jeho laskavost a krásné herectví nikdy nezapomeneme. Prosíme, podívejte se:
http://www.i60.cz/clanek_140_vladimir-cech-toto-obdobi-je-vrcholem-meho-zivota.html#.VSP2b-EgW0w
Elena Valeriánová
7.4.2015 17:12
Zůstala Vám hezká vzpomínka, o kterou jste se podělila s námi. 160 tisíc je super a možná tam na Vás čekalo i více, ale jako rozumná bytost -"lepší vrabec v hrsti než holub na střeše." Pana Čecha jsem na obrazovce milovala a pořád mi tam chybí, byla to velká osobnost dobré zábavy.
Marie Foltýnová
7.4.2015 16:14
Tak to je úspěch.Gratuluji.Já bych asi měla okno a nevěděla bych nic.MUDR Šmucler je moc sympatický pán.Ale Škoda,že zemřel dřívější moderátor Milionáře Vladimír Čech.Paní Heda Čechová ,jeho maminka po něm moc teskní.Tak ať i nadále stojí štěstí při Vás.
Jana Šenbergerová
7.4.2015 15:49
Mám televizní soutěže ráda. Jsou jednou z příležitostí, kde se dají dobře využít, a občas také zpeněžit naše všeobecné znalosti získané ve škole.
Dávám přednost koukání, a i když tak nemohu nic vyhrát, baví mě to.
Jste šikula. Ne nadarmo se říká, že odvážnému štěstí přeje. Ať vám odvaha nikdy nechybí a štěstí vždycky přeje. :-)
Miroslav Štorch
7.4.2015 12:46
Máte pravdu paní Jírová - konkurz se konal na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, kterou jsem kdysi vystudoval http://www.ftvs.cuni.cz/fakulta.html
také mám od MUDr.Šmuclera jeden šek podepsaný z improvizovaného studia v Letňanech :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA