Moje milé reklamy

Moje milé reklamy

11. 4. 2015
glosa reklama
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Že se tu článek Hanky zase objevil je fajn. A protože jsem ji včera osobně poznala při kafíčku a bábovce u ní doma, kam mne pozvala,dovedu si představit, jak na nešvary poukazuje s nadhledem humorem jí vlastní...Jsi prima, Hanko.
Květoslava HOUDKOVÁ
Milá Hanko - pokud při TV reklamě nemáš kam odběhnout, ber to jako "nutné zlo" nebo perfektní návod k tomu, co nekupovat ! Za peníze mnohokrát převyšujicí naše mizerné důchody i celebrita"odkecá cokoliv".
Zdenka Jírová
Neznám nic horšího než reklamu v detektivce, zejména 3 minuty před koncem, kdy dochází k rozuzlení.To asi vymýšlí nějaký sadista či masový vrah.Někdy dokonce chápu, proč lidé vraždí.
Dana Kolářová
Výstižné. Jsem ráda, že při čtení knihy reklamy neotravují.
Soňa Prachfeldová
paní Hanko, reklama je otravná, zavřu oči a říkám, jen si trochu odpočinu a často končívám v novém dění jiného pořadu, když oči otevřu. Někdy i nedokoukám, vypínám. Reklamy jsou děsné.
Libor Farský
Zase překlep, kurník! Libor prostřední má alergii na všechno možné, ale největší na zvířecí srst. Když jsme se stěhovali do městského bytu, bez možnosti zahrady, musel jsem si podat inzerát, že Dinga daruji "do dobrých rukou". A to byl s rodokmenem a vítěz třídy mladých na výstavě. Chyběl nám dlouho.
Libor Farský
Moc mě to pobavilo, Haničko, bezva! No vida, o co přicházím. Už půl roku nemám TV, tak se dívám jen na internetové vysílání ČT a tam ty reklamy šidí. Můžete mi, prosím, zaznamenat to o těch blechách? Nejlépe kdyby přišli s nějakým sprejem. Naši kluci Ben a Bertík se mohou udrbat a přes zimu jsme je ani nemohli koupat, protože kvůli alergii syny nemohou dovnitř.
Zuzana Pivcová
Já už v současnosti pomalu nevím, co je televize, takže tím pádem neznám ani reklamy. Vím, že nejvíc mě braly reklamy zpívané, kdy se na známou (i neznámou) melodii vytvořil přitroublý text. Tys to, Hanko, všechno vtipně skloubila, takže z toho vzniklo opět zábavné povídání.
Jana Šenbergerová
Pěkný článek! O reklamách vím jen to, že jsou mnohem hlasitější než filmy, které svou soustavnou přítomností "vylepšují". Zpočátku mi vadily, teď je využívám k jiným, užitečnějším a potřebným činnostem. :-)
Hana Šorejsová
Hanko, napsala jste to hezky, také reklamy nemusím, a když jsou dlouhé, tak přepínáme. Ale my sledujeme hodně sport a čteme. Vtipné, pěkné . Díky !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%