Cestou necestou za
jednou vzpomínkou III.
28. 6. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
17.7.2015 12:04
Dano, díky, že jsi to "oživila". Doufám, že to nikdo nebude brát jako reklamu. Byla to velká radost vás tu všecky mít. Tak já ještě zkusím oživit zážitky Růženky a Marie, myslím, že o tom zde také napsala.
Soňa Prachfeldová
17.7.2015 08:57
A jsem u III. je skvělé, že jste si to děvčata užily, nám to nevyšlo, tak doufám, že se s Alenkou uvidíme příště. No a u mě platí ta Milešovka a Opárno, Pěkné cestování s Danou a Alenou - díky.
Dana Kolářová
8.12.2014 17:16
Růženko, s málem dvouletým zpožděním děkuji za gratulaci. Ach jo, ten čas mě zničí :-)!
Růžena Antlová
1.8.2012 18:35
Posílám velkou gratulaci k výhře určitě si ji zasloužíš 3 díly "cestou necestou za jednou vzpomínkou" jsi napsala skvěle.
Dana Kolářová
14.7.2012 10:57
Alenko, i já děkuji. Bylo mi potěšením napsat o tvém rodném kraji, na který mám krásné vzpomínky, ty dřívější i ty nynější. A Růžence s Hankou se určitě podaří přijet, léto ještě nekončí.
Alena Vávrová
11.7.2012 21:51
Ahojky Dani, díky žes to sem dala, to je velmi pozitivní reklama nejen na můj rodný kraj, ale i na další moje oblíbená místa. Pokusím se přidat nějakou fotogalerii z našeho vandru. A Růženka s Hankou se zase pokusí doopravdy přijet ;-)!
Hana Práglová
2.7.2012 21:01
Na MÁCHÁČ se chystám už hoooooodně dlouho.Snad to někdy vyjde. Je moc fajn,žes byla spokojená!!!!
Dana Kolářová
2.7.2012 07:56
Růženko, palce držím a přeji hezký pobyt, krásné zážitky a pěkné počasí.
Růžena Antlová
29.6.2012 07:01
Díky za přiblížení tohoto krásného místa a drž palce už se chystám vidět "Mácháč " a Doksy na vlastní oči.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA