Cestou necestou za
jednou vzpomínkou III.

Cestou necestou za
jednou vzpomínkou III.

28. 6. 2012
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Dano, díky, že jsi to "oživila". Doufám, že to nikdo nebude brát jako reklamu. Byla to velká radost vás tu všecky mít. Tak já ještě zkusím oživit zážitky Růženky a Marie, myslím, že o tom zde také napsala.
Soňa Prachfeldová
A jsem u III. je skvělé, že jste si to děvčata užily, nám to nevyšlo, tak doufám, že se s Alenkou uvidíme příště. No a u mě platí ta Milešovka a Opárno, Pěkné cestování s Danou a Alenou - díky.
Dana Kolářová
Máchovo jezero a okolí stojí za vidění. Příjemné cestování.
Dana Kolářová
Růženko, s málem dvouletým zpožděním děkuji za gratulaci. Ach jo, ten čas mě zničí :-)!
Růžena Antlová
Posílám velkou gratulaci k výhře určitě si ji zasloužíš 3 díly "cestou necestou za jednou vzpomínkou" jsi napsala skvěle.
Dana Kolářová
Alenko, i já děkuji. Bylo mi potěšením napsat o tvém rodném kraji, na který mám krásné vzpomínky, ty dřívější i ty nynější. A Růžence s Hankou se určitě podaří přijet, léto ještě nekončí.
Alena Vávrová
Ahojky Dani, díky žes to sem dala, to je velmi pozitivní reklama nejen na můj rodný kraj, ale i na další moje oblíbená místa. Pokusím se přidat nějakou fotogalerii z našeho vandru. A Růženka s Hankou se zase pokusí doopravdy přijet ;-)!
Hana Práglová
Na MÁCHÁČ se chystám už hoooooodně dlouho.Snad to někdy vyjde. Je moc fajn,žes byla spokojená!!!!
Dana Kolářová
Růženko, palce držím a přeji hezký pobyt, krásné zážitky a pěkné počasí.
Růžena Antlová
Díky za přiblížení tohoto krásného místa a drž palce už se chystám vidět "Mácháč " a Doksy na vlastní oči.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%