Klára
19. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Antlová
20.4.2015 17:43
život píše romány někdy smutné někdy veselé. Pěkně napsaný příběh ze života.
Jana Šenbergerová
19.4.2015 22:19
Vždycky je hezčí, když se lidé najdou, než když se rozejdou. Nicméně obojí se děje dnes a denně. Váš příběh je krásně čtivý.
Elena Valeriánová
19.4.2015 21:54
Tak já vám ten konec příběhu prozradím. Kde je Klára netuším, Vojta nezahořkl, znovu se oženil a vypadá spokojeně. Jejich syn si dělal, co chtěl a nebylo to nic moc dobrého, snad se už srovnal. Už se moc nestýkáme, s Vojtou se rádi kdykoli potkáme. Jeho nová žena - asi nemá zájem.
Alena Tollarová
19.4.2015 13:32
Příběh ze života, který je mnohokrát pestrobarevnější, než bychom si třeba i sami přáli. Lidská psýcha je nevyzpytatelná a neptá se nás. Dokáže nám pěkně zavařit i proti naší vůli. A nenaděláte s tím nic ... vždycky někde zůstane kus smutku.
Hana Práglová
19.4.2015 11:16
Osudy lidí jsou nejrůznější.A člověk s rozhodnutím srdce většinou moc neudělá.Velice pěkný příběh jednoho z asi mnoha lidských nekonečných příběhů.
Soňa Prachfeldová
19.4.2015 09:18
Krásné počtení, životní osudy jsou jaké jsou. A svým způsobem tohle se děje pořád, ať na samotě, nebo ve městě, vždy se ublíží někomu a často i sobě !
Hana Rypáčková
19.4.2015 09:12
Také jsem to četla se zatajeným dechem.Připomíná mi to povídku Želary /byla jsem z ní odvázaná /,.Jen to nesmí číst můj Francin- to by byla voda na jeho mlýn. Nechápe, že se mohu bavit s lidmi,které jsem v životě neviděla.Je to ze života a asi ne ojedinělý případ.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA