Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Olga Štolbová
19.4.2015 09:17
Hezké a smutné, a hvězdy na nebi stejně nic neřeknou.
Jitka Chodorová
19.4.2015 08:08
Moc pěkné,máte Eleno pravdu,ne vždy je příběh zcela náš,a jak to napsala Zuzka,směs osudů,a já přidávám,směs zážitků i směs vzpomínek.Díky.
Jana Šenbergerová
18.4.2015 17:08
Hlasitě chválím.
Vladka Steinová
18.4.2015 16:46
Krásné!
Jaroslava Handlová
18.4.2015 12:35
Umíte se vcítit do smutku někoho z okolí a vtisknout bolest do veršů. To každý nedokáže!
Elena Valeriánová
18.4.2015 11:33
Milá děvčata, děkuji za hezká i účastná slova, ale tak jak píše Zuzka, tyto mé pokusy o básničky nejsou většinou autobiografické. Jsem celkem dobrý pozorovatel a píšu o tom, co vidím a prožívám kolem sebe. I tato je z mého okolí.
Marie Magdalena Klosová
17.4.2015 21:53
Paní Eleno,pokud je to aktuální,je to asi hodně těžké,ale já doufám,že jen nějaká dávná vzpomínka byla inspirací.
Soňa Prachfeldová
17.4.2015 20:52
Paní Eleno, snad to není aktuální. Takové trýznivé vzpomínky bolí člověka, ale vše chce svůj čas a pak jistě pro dotyčnou nastane příští lepší .
Zuzana Pivcová
17.4.2015 20:17
Je to krásná báseň a smutné čekání. Ale jednou, hned na začátku, jste se u jedné básně vyjádřila, že to není autobiografie, nýbrž směs osudů (asi už si to přesně nepamatuji, ale ten smysl to byl). Takže doufám, že Vás tyto úvahy netrápí.
Alena Várošová
17.4.2015 19:14
Paní Eleno,tak krásné máte jméno.K tomuto jménu nepatří smutek,ale radost ze života.Tak se usmívejte a uvidíte,že smutek zmizí v dáli.Jinak moc krásná, citově napsaná báseń.
Načíst starší příspěvky