Pro psa jsou nejlepší lidé dva
27. 6. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
6.9.2015 19:41
Milá Hanko, na každého z nás neduhy útočí, potvory. Ale je dobré, že se jim vždy i když někdy jen tak tak, postavíme na odpor. Máte pravdu pro psa jsou opravdu nejlepší dva lidé. Dědečka, kterého hledáte, znám, ale nedám. Ale co takhle najít si kamarádku mezi kamarádkami a třeba se o toho pejska starat společně. Nenašla by se? Můžu říct, že já, co máme toho našeho psíka chodím každé ráno minimálně na hodinovou procházku, bez pejska bych nešla ani náhodou. Zavrtala bych se do peřin anebo si pustila TV Paprika.
Květoslava HOUDKOVÁ
5.9.2015 04:54
K mým 50.naroz. dostaly rodiny dětí nápad: Jedna mne poslala na týden do Švýcarska a druhá darovala štěně - fenku stř.špice. Se Sabinkou jsem prožila skoro 15 let, její odchod jsem oplakala a další lítost se vrátila po přestěhování do Domu s peč.službou = pes zakázán. Ale vše je vyřešeno: Funguji občas jako "psí MŠ"- fenka patří naší pečovatelce. Mám ji přes den - pro radost, ale bez dalších starostí. Procházky s ní + moje jízdní trojkolka mi skýtají dostatek pohybu - artróza z kolen mne - bez lékaře, "zřejmě zoufalstvím" opustila - Terinko, díky!
Růžena Antlová
8.7.2012 07:11
Hano jste naladěná na stejnou vlnu humoru jako já protože si myslím ,že s ním se žije o hodně lépe i když často něco bolí.
Hana Práglová
28.6.2012 20:45
Hani,příjemné čtení.Pobavila jsem se.Dokážeš si dělat legraci sama ze sebe.A to je zcela jistě umění!!!Díky.
Hana Šimková
28.6.2012 10:18
Zuzko, je zajímavé , že trefili na obrázku pejska. Mám opravdu jorkšírka. To je jasné, že píši s nadsázkou a svému tělu se nemíním poddávat i když tak dobré to není. Jdu na tři operace postupně s nohama. Kyčel, koleno, kyčel. Doufám ,že to zvládnu a budu zase někdy chodit bez bolestí. Zdraví Hana
Zuzana Pivcová
27.6.2012 17:35
Ale, Hanko, na fotce v profilu vypadáte jako holka, takže, jak předpokládám, jde jen o Vám vlastní druh humoru. A pokud vím, tak jste se chystala na nějakou operaci. Je to v pořádku? Zdraví Zuzana
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA