Kouzlo časů minulých: vrabčinky
23. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
23.4.2015 14:38
Tady také rostou. Moc hezké povídání. Připomněl jste mi jednu moji lumpárnu. Když mi bylo sedm let, vlezla jsem sousedům do zahrady dírou v plotě. Vylezla na třešni chrupku a strašně se nacpala. Když mne zavolala babička na svačinu, bála jsem se to přiznat a tak jsme připravené bílé kafe vypila. A stejně to prasklo! Bylo mi tak zle, že jsem musela s pravdou ven. Člověk si u vašich článků vždy na něco vzpomene.
Marie Magdalena Klosová
22.4.2015 22:06
Máme jednu statnou letitou "vrabčici" na výhled z okna na chalupě A ta je tak krásná,když kvete,nebo na podzim,když se zbarví do červena,že neodolám a vždy fotím.Stále stejně,pokaždé jinak.Jo a někdy taky pod ní dostanu májovou pusu.Pěkné povídání,milý pane Kašíku
Libuše Křapová
22.4.2015 21:15
Taky jim říkáme ptáčnice :-)) A když mám příležitost, mlsám je dodnes
Zuzana Pivcová
22.4.2015 19:44
My jsme říkali planým třešním taky ptáčnice, ale asi se jedná o to samé, co jsou Vaše vrabčinky. Moc hezké vyprávění, jako vždy.
Hana Rypáčková
22.4.2015 19:28
A právě kvetou!Máme je za plotem zahrady, lidé si trhají větvičky a černé se nekonají, postarají se o ně ptáci.U nás se jim říká ptáčnice a roste pod nimi zrovna teď velké množství hub podtrnek.Taky je u vás sbíráte?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA