Kouzelná Praha

Kouzelná Praha

28. 5. 2015
Praha výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Mám také zkušenost z Tróje. I ma s dcerou jsme se vypravily na výstavu motýlů. Bohužel, zvolily jsme nevhodný den. sobotu odpoledne. Bylo dusno, cesta z parkoviště u ZOO byla pro mne velmi namáhavá, když jsme konečně vyšplhaly nahoru, byla fronta dle odhadu asi na dvě hodiny. Bohužel, to bylo nad mé síly,tak jsme se jen prošly bludištěm, daly si kávu u zámku a vrátily se k autu. Škoda, ale i tak to byl hezký výlet.
Alena Vávrová
Ráda si přisadím - i pro mne byla ve čtvrtek Praha kouzelná. Bylo navíc nádherné počasí a motali jsme se většinou po nábřeží a mostech a splnila jsem si přání projet se lodí po Vltavě.
Květoslava HOUDKOVÁ
Bleskem ze ZOO Praha: Nový přírůstek - mládě tapíra - je pruhované. V neděli 31. 5. - v 11.00 hod. bude opět vypuštěno do výběhu. Návštěvníci - kteří ho přivítají v pyžamu, nebo noč.košili - budou pozváni na občerstvení (zpráva z tisku = ověřte si!) Jezdím do ZOO již na 9.00 hod. = není moc lidí, ani vedro. Zvířata snídají - jsou čilá - neleží jen ve stínu ! - kolem poledne pak již ZOO opouštím. V Praze je mnoho zajímavých akcí - pokusím se včas o nich informovat.
Květoslava HOUDKOVÁ
Pocházím z Prahy - jsem ráda, že mnohé památky jsem mohla navštívit v mládí a za velmi příznivé ceńy vstupů. Postupem času je možno navštívit mnoho nových, dříve nepřístupných památek i krás - ale už s problémy = zdraví a drahé vstupné. Do Botanické zahrady a skleníku Fata morgana jezdím na zajímavé akce, v Z00 jsem velmi častým návštěvníkem. Všem připomínám: senioři do 70.let věku mají vstup za Kč 1.- pouze 1.pondělí/měs., nad 70.let v ž d y ! Já - že žiji blízko Prahy - nemusím ZOO zvládnout za 1 den, ale rozděluji si: za Kč 1,- vstoupím, vyjedu lanovkou a prohlédnu horní část - a domů. Podruhé střední část a napotřetí dolní ZOO. Zaplatím tedy 3 x Kč 1,- = podstatné je, že nejsem unavená !! - vždy příjemné.
Marie Novotná
Až teď,na stará kolena, vnímám okolí trochu jinak,než před lety.Jsem moc ráda,že moje obyčejné povídání se líbí.Děkuji za tyto Vaše kladné komentáře.
Hana Rypáčková
Dívat se na reportáž je tak pohodlné! Z Holešovic po cyklostezce- jste čiperové.
Dana Kolářová
Děkuji za kouzelnou procházku Kouzelnou Prahou.
Marie Magdalena Klosová
Milé připomenutí krás hlavního města.Prahu mám moc ráda a nikdy se mi neomrzí.Díky.
Lidmila Nejedlá
Tak to má být, hezké zážitky. Krásné foto jsi udělala a krásný vnouček Ti určitě pomáhal. A Ty a stařena? :):)
Zuzana Pivcová
To je dobře, Maruško, že vám Praha taky v něčem vyšla vstříc, někdy člověk ani netuší, kde může mít slevu, co se pro něj hodí, čeho může využít. A moc se mi líbí, že máš vnímavé oko, foťák a hlavně duši nejen v kraji, kde jsi doma. Umíš poeticky a přitom skromně zachytit krásy všude. Toho si cením, protože já už jsem tu někdy taková trochu všedně nevšímavá, a to je škoda.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%