Nebe začíná metr nad zemí
27. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lubomír Müller
4.5.2015 18:22
Děkuji všem za čtení a milé komentáře. A vám, milé dámy, děkuji, že jste tak vnadné a krásné. Neexistuje na světě škaredá žena, to jen si to o sobě některé snad myslí, nebo jim to říkají ty, které jim závidí, nebo ti, kteří se neumí dívat s úžasem...
Zdeňka Müllerová
29.4.2015 19:10
Čtivá, svěží a vtipná povídka, která ve své podstatě odhaluje, že chlap zůstává chlapem, dokud se nehledě na věk dovede pokochat ženskými vnadami...A to je moc dobře!
VANDA Blaškovič
29.4.2015 06:58
To je ale krásné počteníčko, Lubomírku! To víš, ženský jsou ženský...:)...to tak prostě je a Ty to umíš báječně vystihnout.
Soňa Prachfeldová
28.4.2015 09:11
Moc hezké, laskavé, humorné i teskné povídání, s humorem přece jen si člověk ty těžší chvíle ulehčí. Stejně ten život neukecáme, ale povídat si s ním pořád ještě můžeme. Pěkné !
Zdenka Jírová
27.4.2015 23:40
je to moc hezké a moudré čtení. Nechybí ani humor i když " do vlastních řad".
Miroslav Štorch
27.4.2015 21:56
Paní Rypáčková dá se to i nazvat i - ten báječnej ženskej svět. Matka Příroda to tak zařídila, že přes všechny druhy antikoncepce, různé typy válek, epidemií, tajfuny, tsunami ,hladomory a další katastrofy stále lidí přibývá a bude nás za pár let 8 miliard. Matka Příroda je ale opravdu moudrá a už to reguluje jinak :-) Poeticky napsáno-pobavil jsem se. Pro některé ženy je to také 1 metr nad zamí a nazýváme je nymfomanky. To už tak poetické bohužel není. Naštěstí jich tolik není. :-)
Hana Šimková
27.4.2015 12:35
Je to krásné , moudré, dojemné a pravdivé. A hlavně to vůbec nezní pesimisticky.A tobě přeji Zuzanko to jaro v tobě a neustálou mužskou přítomnost s příchutí nebe.Vyjadřuješ to krásně ve své poezii.
Lidmila Nejedlá
27.4.2015 11:58
TO Vaše vyznání se mi líbí. Je smutné i veselé a dokonce moudré. Tak ať se Vám nezadrhnou kolečka a dojedete vždy na lavičku, kolem které se budou procházet krásná mladá a hlavně prsatá děvčata. Hlavu vzhůru, pane Lubomíre.
Zuzana Pivcová
27.4.2015 11:42
Kdysi v mládí, když bylo ve vzduchu pojednou cítit jaro, jsem byla jako posedlá a putovala po venkovské cestě do přírody, do rokle, k potůčkům, bez konkrétního místního cíle, ale s cílem vnímat, cítit, žít. Tehdy jsem si říkala, že, dokud mě bude takhle budit jaro, budu mladá, a pak... A je to 50 let, jaro se hlásí neustále kolem mě i ve mně a mužská blízkost má v sobě také příchuť nebe. Tak nevím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA