Nebe začíná metr nad zemí

Nebe začíná metr nad zemí

27. 4. 2015
Moje próza
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lubomír Müller
Děkuji všem za čtení a milé komentáře. A vám, milé dámy, děkuji, že jste tak vnadné a krásné. Neexistuje na světě škaredá žena, to jen si to o sobě některé snad myslí, nebo jim to říkají ty, které jim závidí, nebo ti, kteří se neumí dívat s úžasem...
Zdeňka Müllerová
Čtivá, svěží a vtipná povídka, která ve své podstatě odhaluje, že chlap zůstává chlapem, dokud se nehledě na věk dovede pokochat ženskými vnadami...A to je moc dobře!
VANDA Blaškovič
To je ale krásné počteníčko, Lubomírku! To víš, ženský jsou ženský...:)...to tak prostě je a Ty to umíš báječně vystihnout.
Soňa Prachfeldová
Moc hezké, laskavé, humorné i teskné povídání, s humorem přece jen si člověk ty těžší chvíle ulehčí. Stejně ten život neukecáme, ale povídat si s ním pořád ještě můžeme. Pěkné !
Zdenka Jírová
je to moc hezké a moudré čtení. Nechybí ani humor i když " do vlastních řad".
Miroslav Štorch
Paní Rypáčková dá se to i nazvat i - ten báječnej ženskej svět. Matka Příroda to tak zařídila, že přes všechny druhy antikoncepce, různé typy válek, epidemií, tajfuny, tsunami ,hladomory a další katastrofy stále lidí přibývá a bude nás za pár let 8 miliard. Matka Příroda je ale opravdu moudrá a už to reguluje jinak :-) Poeticky napsáno-pobavil jsem se. Pro některé ženy je to také 1 metr nad zamí a nazýváme je nymfomanky. To už tak poetické bohužel není. Naštěstí jich tolik není. :-)
Hana Rypáčková
TEN BÁJEČNEJ MUŽSKÉJ SVĚT......
Hana Šimková
Je to krásné , moudré, dojemné a pravdivé. A hlavně to vůbec nezní pesimisticky.A tobě přeji Zuzanko to jaro v tobě a neustálou mužskou přítomnost s příchutí nebe.Vyjadřuješ to krásně ve své poezii.
Lidmila Nejedlá
TO Vaše vyznání se mi líbí. Je smutné i veselé a dokonce moudré. Tak ať se Vám nezadrhnou kolečka a dojedete vždy na lavičku, kolem které se budou procházet krásná mladá a hlavně prsatá děvčata. Hlavu vzhůru, pane Lubomíre.
Zuzana Pivcová
Kdysi v mládí, když bylo ve vzduchu pojednou cítit jaro, jsem byla jako posedlá a putovala po venkovské cestě do přírody, do rokle, k potůčkům, bez konkrétního místního cíle, ale s cílem vnímat, cítit, žít. Tehdy jsem si říkala, že, dokud mě bude takhle budit jaro, budu mladá, a pak... A je to 50 let, jaro se hlásí neustále kolem mě i ve mně a mužská blízkost má v sobě také příchuť nebe. Tak nevím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%