i60 Párty v Poděbradech
zahájili starosta a čerti...
25. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
26.4.2015 15:56
Jižní Morava už hlásí též návrat,napsala bych to stejné jak Alena T.v příspěvku níže.
A ještě k tomu dodám,že cestou dom ve vlaku jsme měly s Maruškou F.moc příjemné mladé spolucestující a když jsme jim vyprávěly kde jsme byly a co všechno jsme zažily,tak nás poprosily o kontakt na stránky (pro maminky).Ještě že máme v kapsičce vizitky i60.:-)
Michaela Přibová
26.4.2015 14:55
Děkuji i za sestru Ingrid za vydařený pobyt v Poděbradech.Opravdu pobyt neměl chybu. Dobré jídlo, výborné kremrole Jitky, stejně tak čertovské překvapení , pěkný čistý hotel s milou obsluhou. přátelští účastníci.Vlastně jen jednu chybu to pro nás mělo. Musely jsme odjet v 7 h ráno a nestihly jsme poděkovat a rozloučit se s Lidmilou. Tak aspoň teď již z domova děkujeme Lidmilce a zdravíme všechny íčka.
Alena Tollarová
26.4.2015 14:42
Tak už jsem také zpátky doma. Bylo mi s vámi všemi moc dobře a už dlouho jsem se tak nezasmála. Díky redakci za zorganizování setkání, ale hlavně obdivuhodné Lidmile, která s přehledem zajišťovala, organizovala, hasila případné malé požáry a ještě se přitom pořád krásně usmívala a krásně vypadala. Díky vám čertice, překvapily jste obě a moc vám to slušelo. A díky Jitce za dobroty, které pro nás připravila a dovezla až do Poděbrad a taky za předvedení hry na harmoniku - Jíťo hraj dál. A tak vůbec, ještě se k párty vrátím, jen co ji trochu strávím a přeberu si zážitky v hlavě. :-)))
Naděžda Špásová
26.4.2015 14:38
Nelze mi jinak, než se přidat k poděkování za příjemný pobyt v Poděbradech. Musím se přiznat, že bývám mezi neznámými lidmi dost nesvá, ale tentokrát to že mně díky přátelské atmosféře docela rychle spadlo. Lidmilo, tobě děkuji, že jsi mně oslovila. Jsi velmi příjemná ( manžel dodal distinguovaná) dáma a jsem ráda, že jsme se seznámily osobně. Pokusím se dát dohromady nějaké fotky a pošlu je. Doufám, že všichni dojeli v pořádku domů. Krásný 1. mám.
Hana Rypáčková
26.4.2015 08:08
Díky za písmenka,podle nichž si setkání alespoň představuji.Hezkou neděli přeji vám všem.
Dagmar Pravečková
25.4.2015 23:41
I já se připojuji k VELIKÉMU poděkování Lidmile. Díky za vše. Vzpomínky na sobotní procházkové dopoledne si odvezu s sebou za hranice naší republiky...
Helenka Vambleki
25.4.2015 22:47
Perfektně připravené setkání, výborné ubytování a stravování, bohatý program, príma lidičkové a ukázkové počasíčko. Nechval dne před večerem...ale tady už dnes mohu říct, že se akce povedla a to ještě úplně nekončíme!!! Fotoaparáty cvakají o sto šest, bude určitě i spousta obrázků k dívání a ještě pár dnů se budeme v příspěvcích k druhé i60párty vracet!!! :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA