První polibek
1. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lubomír Müller
10.6.2015 18:42
Nádherné vyznání, paní Jitko. Je dobré mít takovéto vzpomínky. Dělají nás stále mladými.
Zdenka Jírová
3.5.2015 21:59
První pusu si asi pamatuje každá žena. Já ji sice nedostala na 1.máje, ale bylo to po filmu Hrabě Monte Christo se Jeanem Maraisem a mně bylo také 15 let . Byl listopad a mlha, ale bylo to krásné.Tu pusu mi dal můj budoucí manžel.
Elena Valeriánová
3.5.2015 21:48
Tak to já si na první pusu i jméno kluka pamatuji dodnes. Taky mi bylo 15 a taky se jmenoval Franta. Já šla z pionýrského domu, když jsme se poznali. Příště na mě čekal, a pak zas, a pak první pusa. Myslela jsem, že to na mně každý pozná a doma jsem si rty myla a myla.
On možná nevěděl, že to byla pro mne ta první pusa. Někdy se potkáme, pozdravíme. Znám i jeho ženu. Já vím, ale ona ne.
Zuzana Pivcová
3.5.2015 20:44
Jsou zážitky, na které se nezapomene celý život, i když třeba neměly nějaký hluboký smysl a pokračování. Ale něco nám říct přece jen měly. Třeba nám pomoci udělat první krok, odlišit dobré a nedobré, vyzbrojit nás trpělivostí, zklidnit ducha. Moc hezky jsi to ostatním připomněla.
Jana Šenbergerová
3.5.2015 18:35
Jitko,. jsou okamžiky, na které se nezapomíná. Přesto mi dalo hodně práce, než jsem si vzpomněla na jméno toho, kdo mě poprvé na lavičce v parku daleko od středu města políbil. Kdy, to už nevím. Jmenoval se Luboš, a kdoví kde a s kým tráví podzim života.
Anna Potůčková
3.5.2015 17:26
Já první polibek dostala na jedné vesnické zábavě, která byla v lesním háječku od moc hodného chlapce, a také moc pohledného. Je to už 40 let a do dnešního dne jsme velcí přátelé a oba na tuto zábavu moc rádi vzpomínáme. Protančili jsme spolu celý večer při dechové hudbě. Oba jsme chodili do tanečních a oba jsme tuto hudbu měli moc rádi a máme dodnes
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA