Moje retro oblečení
6. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
13.5.2015 21:42
Já jsem samozřejmě pro každou akci... určitě se přidám.. Hani, určitě jste se hezky pobavili všichni, sluší vám to děvčata...
Hana Čadová
7.5.2015 20:57
Já jsem také pro! Ráda pokrývky a hučky na hlavě nosím i když nejde o žádnou zábavu. Nasadím a jdu!
Marie Magdalena Klosová
6.5.2015 21:19
Paráda!A tak mě napadá uspořádat si někdy módní přehlídku,asi virtuálně,samy na i60.Určily bychom téma a každá by poslala foto s komentářem.Myslím,že by nás to bavilo a pobavilo.
Alena Várošová
6.5.2015 10:59
Líbí se mi příspěvky obou dvou Hanek,sice u Hanky R.bez fotek,škoda???Ale přesně zapadáte do té doby našich babiček,až na 1.paní v brýlích.Na té mi něco chybí,asi hučka,pěkné.
Zuzana Pivcová
6.5.2015 10:09
Je to bezvadné, ale většinou asi spíš pro uzavřenou společnost, která má shodné zájmy, já sice nejsem "konzerva", ale budit přílišnou pozornost v tom smyslu, aby se mi různě šklebili, bych přece jen nedokázala. Tím nemyslím Vás, to říkám obecně. Vám to sluší, působíte dámsky.
Alena Tollarová
6.5.2015 08:59
Jé, to muselo být krásné! A to myslím zážitky obou Hanek. Je to krásné, když se lidi umějí bavit. Také bych takovou půdu potřebovala.
Hana Rypáčková
6.5.2015 08:51
Pobavila jsem se.Taky jsme jednou vyrazili na náves v dobovém oblečení.Sestřenka nás poprosila, ať vyklidíme komůrku,že ji vymaluje a předělá na pokojík.Našli jsme tam poklady.Oblékli se /bylo tam i dětské oblečení a košatina kočárek/-kalhoty s pada cím mostem,starodávné košile a klobouky a fajfky.Táhli jme promenádou přes ves a do hospody.Náramně se bavili,ale moc nám vesničtí nefandili.Když se to dozvěděla sestřenka, málem ji kleplo.Ne, že by nás už do chalupy nepozvala,ale styděla se.Stařenky jí říkaly"Tak jsem viděla Aninku Kovářovou,krve by se mi nedořezal"Holt šaty do kostela měla jen jedny.../Je to stále na půdě/
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA