Pravda o Poděbradech
2. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
5.5.2015 16:53
Libuško,já jsem přímo nadšena.Tak to je neskutečně krásná pohádka Vámi popsaná.Váš talent v psaní příběhů a pohádek nemá obdoby.Ráda jsem se začetla a Vy jste všechno tak krásně přiblžila,moc se Vám to povedlo,jako vždycky.Děkuji paní spisovatelce. i všem účinkujícím postavám.
Zdenka Jírová
3.5.2015 22:07
Napsala jste to skvěle, moc se Vám to povedlo. Myšlenka,jak popsat Poděbrady byla opravdu originální. Byla jsem do konce napjatá, jak to dopadne.
Libuše Křapová
3.5.2015 20:52
Zuzko, já se červenám. Tolik chvály :-)) MM a Květuško, děkuji, Libore, až bude ta Autogramiáda, určitě Vám dám vědět. Jenom nevím, jestli to bude ještě toto století :-)))
Květoslava HOUDKOVÁ
3.5.2015 03:12
Milá Libuško, teprve dnes jsem měla čas si přečíst Tvé pohádkové Poděbradské vyprávění. A jakmile půjdu k dceři, hned ji požádám, aby mi tu pohádku vytiskla na památku letoš. Setkání . (Věřím, že to zvládne - já PC znalostmi neoplývám)
Libor Farský
3.5.2015 01:04
Hlásím se jako první z literárních fanoušků Libušky až bude fronta na její autogram do nové knížky pohádek. Už se na ni moc těším!
Marie Magdalena Klosová
2.5.2015 22:32
Libuško,všechna čest.To nemá chybičku.Díky zpříjemnilas mi dnešní večer neobvyklým,ale půvabným vypravováním o králi,šaškovi,o nás....mm
Zuzana Pivcová
2.5.2015 21:05
Tvá parafráze na reportáž o setkání je bezkonkurenční bomba, alespoň pro mě. Ty jsi všímalka, reportérka, vtipálka a umělecká pisatelka. To je pěkný dar do ranečku.
Libuše Křapová
2.5.2015 20:03
Jasně, holky, za se na Moravě. Jsem ráda, že se vám tahle nadsázka líbí. A jinak - všem pozitivním a nehádavým dámám a chlapům ahoj příště :-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA