Pravda o Poděbradech

Pravda o Poděbradech

2. 5. 2015
i60 Párty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Díky, Libore. Hejbe se, já to viděla :-)
Alena Várošová
Libuško,já jsem přímo nadšena.Tak to je neskutečně krásná pohádka Vámi popsaná.Váš talent v psaní příběhů a pohádek nemá obdoby.Ráda jsem se začetla a Vy jste všechno tak krásně přiblžila,moc se Vám to povedlo,jako vždycky.Děkuji paní spisovatelce. i všem účinkujícím postavám.
Zdenka Jírová
Napsala jste to skvěle, moc se Vám to povedlo. Myšlenka,jak popsat Poděbrady byla opravdu originální. Byla jsem do konce napjatá, jak to dopadne.
Libuše Křapová
Zuzko, já se červenám. Tolik chvály :-)) MM a Květuško, děkuji, Libore, až bude ta Autogramiáda, určitě Vám dám vědět. Jenom nevím, jestli to bude ještě toto století :-)))
Květoslava HOUDKOVÁ
Milá Libuško, teprve dnes jsem měla čas si přečíst Tvé pohádkové Poděbradské vyprávění. A jakmile půjdu k dceři, hned ji požádám, aby mi tu pohádku vytiskla na památku letoš. Setkání . (Věřím, že to zvládne - já PC znalostmi neoplývám)
Libor Farský
Hlásím se jako první z literárních fanoušků Libušky až bude fronta na její autogram do nové knížky pohádek. Už se na ni moc těším!
Marie Magdalena Klosová
Libuško,všechna čest.To nemá chybičku.Díky zpříjemnilas mi dnešní večer neobvyklým,ale půvabným vypravováním o králi,šaškovi,o nás....mm
Zuzana Pivcová
Tvá parafráze na reportáž o setkání je bezkonkurenční bomba, alespoň pro mě. Ty jsi všímalka, reportérka, vtipálka a umělecká pisatelka. To je pěkný dar do ranečku.
Libuše Křapová
Jasně, holky, za se na Moravě. Jsem ráda, že se vám tahle nadsázka líbí. A jinak - všem pozitivním a nehádavým dámám a chlapům ahoj příště :-)))
Marie Seitlová
Libuško, pěkná pohádková vzpomínka. Příště někde na Moravě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%