Můj pohled na přehlídku
historických modelů
3. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
3.5.2015 20:54
Alčo, trošku vám závidím a, hlavně, vám všem tu chvíli slávy přeji. Baže, tahle země přece není jenom pro mladý :-)))
Zuzana Pivcová
3.5.2015 20:31
To je moc pěkný reportážní článek, který zahrnuje vše, čím jsi prošla. Je v něm vylíčení příprav a samotné přehlídky, nálady, přátelského setkání, počasí, zmatků s dopravou. Zkrátka, byl to den, jak má být, a je prima, žes ho ze svého pohledu přiblížila i druhým.
Soňa Prachfeldová
3.5.2015 20:13
Krásné přiblížení atmosféry, přehlídka byla pro všechny modelky skvělá dle vylíčení a moc Vám to všem slušelo !
Alena Tollarová
3.5.2015 19:57
Vando, nechtěla jsem Tě to mého závěrečného faux pas zatahovat, ale když jsi se k němu přihlásila, tak jo. Může za to Vanda. Rozhihňaná jsem viděla 12, která by mě vezla na vlak a vlezla do ní, jenže já jsem chtěla jet autobusem z Holešovic. Ale fakt je, že to tedy byla JÍZDA! Ještě že si umím koupit sms jízdenku.
Hana Rypáčková
3.5.2015 16:42
Hezké vyznání,ale zrovna ty šaty tě taky slušely...Prostě tě sluší všechno...
VANDA Blaškovič
3.5.2015 16:18
...no, Aleno, ale v té tramvaji jsme vše v klidu probraly od A do Z...:)) Nepršelo na nás, viděly jsme kus Prahy, byly jsme v teple, nebolely nás nohy, všichni cestující nám radili cestu ...jeden šaramantní pán se dokonce nabídl, že Tě doveze domů...:))...a jak to vlastně dopadlo? Za přehlídku já říkám, že to byla paráda!...:) viz. např. poslední fotka, že děvčata?
Lidmila Nejedlá
3.5.2015 16:03
Od Alenky vždy bohatá a hezká reportáž. Jenom holt jezdí jinam, než chce. Hlavně, že jsi trefila domů a potěšila nás tak pěkným článkem a fotografiemi. Díky.
Eva Balúchová
3.5.2015 14:55
Jsem ráda,že, když už jsem se nemohla akce zúčastnit,přečetla jsem si jak probíhala.A vidím,že jste si výborně užívaly.Mrzí mě,že v časopise vypadly fotky zrovna mm.Je vidět na fotkách,že je opravdová dáma a že ji znám osobně,tak dodávám krásná,veselá DÁMA !
Jana Šenbergerová
3.5.2015 13:59
Parádní komentář i parádnice. MM bude mít jistě radost. Díky vám historie krásně ožila a mnohé potěšila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA