Můj pohled na přehlídku
historických modelů

Můj pohled na přehlídku
historických modelů

3. 5. 2015
móda Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Alčo, trošku vám závidím a, hlavně, vám všem tu chvíli slávy přeji. Baže, tahle země přece není jenom pro mladý :-)))
Zuzana Pivcová
To je moc pěkný reportážní článek, který zahrnuje vše, čím jsi prošla. Je v něm vylíčení příprav a samotné přehlídky, nálady, přátelského setkání, počasí, zmatků s dopravou. Zkrátka, byl to den, jak má být, a je prima, žes ho ze svého pohledu přiblížila i druhým.
Soňa Prachfeldová
Krásné přiblížení atmosféry, přehlídka byla pro všechny modelky skvělá dle vylíčení a moc Vám to všem slušelo !
Alena Tollarová
Vando, nechtěla jsem Tě to mého závěrečného faux pas zatahovat, ale když jsi se k němu přihlásila, tak jo. Může za to Vanda. Rozhihňaná jsem viděla 12, která by mě vezla na vlak a vlezla do ní, jenže já jsem chtěla jet autobusem z Holešovic. Ale fakt je, že to tedy byla JÍZDA! Ještě že si umím koupit sms jízdenku.
Hana Rypáčková
Hezké vyznání,ale zrovna ty šaty tě taky slušely...Prostě tě sluší všechno...
VANDA Blaškovič
...no, Aleno, ale v té tramvaji jsme vše v klidu probraly od A do Z...:)) Nepršelo na nás, viděly jsme kus Prahy, byly jsme v teple, nebolely nás nohy, všichni cestující nám radili cestu ...jeden šaramantní pán se dokonce nabídl, že Tě doveze domů...:))...a jak to vlastně dopadlo? Za přehlídku já říkám, že to byla paráda!...:) viz. např. poslední fotka, že děvčata?
Lidmila Nejedlá
Od Alenky vždy bohatá a hezká reportáž. Jenom holt jezdí jinam, než chce. Hlavně, že jsi trefila domů a potěšila nás tak pěkným článkem a fotografiemi. Díky.
Eva Balúchová
Jsem ráda,že, když už jsem se nemohla akce zúčastnit,přečetla jsem si jak probíhala.A vidím,že jste si výborně užívaly.Mrzí mě,že v časopise vypadly fotky zrovna mm.Je vidět na fotkách,že je opravdová dáma a že ji znám osobně,tak dodávám krásná,veselá DÁMA !
Růžena Antlová
Moc moc moc vám to všem slušelo !
Jana Šenbergerová
Parádní komentář i parádnice. MM bude mít jistě radost. Díky vám historie krásně ožila a mnohé potěšila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%